Andrzej_LK Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Grześku - twoje modele sa bardzo ładne, zresztą już o tym pisałem, osiągasz chyba maksymalny efekt z dość skromnych środków. ja i tak mam łatwiej, bo moja córka modelami się nie bawi :-) PAK to jakaś przeróbka Schneiderki na działko przeciwpancerne (swoją drogą ciekawy pomysł - czy ktoś wie cokolwiek na temat ich skuteczności?), zestaw żywiczny firmy ATTACK (za pisownię nie dam głowy), dostałem niekompletny zestaw jako złom od Rafała vel Gościa. trzeba się było tylko nagłowić jak to użyć, żeby ukryć wszystkie brakujące lub uszkodzone części ale jakoś poszło. Marku - wybacz, ale to wyłącznie z szacunku dla Mistrza. poprawię się! dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 a jednak nie samym Shermanem człowiek żyje - czasami pojawiają się w moim życiu inne modele. oto czołg konsumpcyjny: okazał się wielofunkcyjny: i oddał strzał... pozdrawiam wszystkich, tym razem mniej modelarsko ale taka okazja zdarza się rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Sto Lat !! Powiązane bambetle bardzo naturalnie wyglądają - jakbym miał coś przywiązać, to pewnie bym to tak obwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Sto lat! Widzę, że masz równie pomysłową małżonkę jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 dziękuję bardzo i za opinie i za życzenia. żona moja tort tylko wymyśliła bo na produkcję już sił i czasu nie starczyło, ale od czego są profesjonaliści :-) w kazdym razie to taki model prawie w 1:16 :-) obiecuję, że następny post będzie już merytoryczny bo musze coś w końcu zrobić z Browningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Sto lat, sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2010 ostatni update przed galeria, mnóstwo szczególików do wypieszczenia ale koniec się zbliża. pomyslałem, że pancerniakom przyda się wiadro: pojawił się wreszcie Browning z zestawu Extratechu: a działo nabrało kolorków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Bardzo ładnie! Zwłaszcza podoba mi się wiadro - fajnie przechodzą kolorki i brud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi