Tremac Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Super Nawet na takiego czyściocha wygląda ładnie. Czekam na "brudasa". Mnie natomiast się nie podobał. Troszkę zmieniłem rozkład ciapek i ich nasycenie. Moim zdaniem teraz jest ładniej i z nieco innej perspektywy: Pytanie za sto punktów. Z jakiego zestawu można by dobrać piechociarza w patrolowej pozie. Wdzianko odpowiednie do okresu - marzec 1944 - rejon: Włochy. O ile dobrze kojarzę może też być spadochroniarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Czyżbyś się dorwał do aero? Wygląda też dobrze. Czy na te kolorki psikałeś delikatnie bazowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Czyżbyś się dorwał do aero? Nie, pędzel i nieco cierpliwości. Czy na te kolorki psikałeś delikatnie bazowym? Tak, tyle że pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Nic tylko czekac konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 No to Rafał jak największy szacuneczek. Ja bym pewno miał problem aerografem tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Daj znać na Priv to Ci podesle jakiegoś spadochroniarza z Preisera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Rafał z tym 223 to zapraszam do mnie na malowanie aero Serio mówię. W przyszły weekend jestem w domu. Wpadnij na kawkę machniesz sobie szkraba raz dwa i zobaczysz, czy Ci pasuje sprzęt, który ja mam, więc będziesz miał punkt odniesienia i będziesz wiedział, co chcesz kupić i za ile. No i Polaki mi się kończą, więc trzeba skoczyć do Siemianowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2013 Słonina wstępnie przepłukana i lekko obita: Zostało dokleić parę detali, parę innych podmalować, zrobić puntkowego łośka, plus jakieś maziaki, generalnie z modelem mam już bliżej niż dalej, pora zacząć pracę nad podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Września 2021 Autor Share Napisano 5 Września 2021 (edytowane) Znalazłem taki zestaw figurek. Trochę przeskalowane więc wypadałoby je wykorzystać z czymś dużym. Słonina się nadaje. Pytanie tylko czy figurki się nadają... Czołgiści niemieccy, to na pewno ale czy mogą udawać załogę niszczyciela czołgów nie jestem pewien. Czy aby nie powinni mieć wdzianek z artylerii? Please help. Edit Kolor na pewno nie może być czarny. Wyczytałem że jednostka dostała czarne wdzianka dopiero przy okazji przezbrojenia na JT. Pytanie czy mogę te ciuszki pomalować na feldgrau czy krojem też się wdzianka różniły. Lol ciężkie te powroty do hobby... Edytowane 5 Września 2021 przez R_Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Września 2021 Autor Share Napisano 25 Września 2021 Szybka weryfikacja przed galerią Powiększenie jednak ujawnia za dużo Po sesji troszkę starłem łośka z miejsc gdzie było ewidentnie za dużo (głównie płyta nad silnikami elektrycznymi). Mam nadzieję, że poprawiłem też gąsienice zobaczę jak całość wyschnie. Jak znajdę jutro chwilę to może uda się pstryknąć lepsze fotki i galeria Ha po 10 latach skończony Nie mniej gdyby ktoś zauważył coś absolutnie nie akceptowalnego proszę o info, może uda się jeszcze coś więcej poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi