Seb Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 (edytowane) Tiger I tzn "środkowej wersji produkcyjnej" z 2./s. Pz. Abt. 502 dowodzony przez asa niemieckiej pancerki Otto Cariusa, wczesna wiosna 1944, bitwa nad Narwą. Model znany Wam z: viewtopic.php?t=8768&highlight= Postanowiłem upodobnić do Tygrysa z tego zdjęcia: Może nie do końca mi się to udało, ale chyba może być, oceńcie sami: Pzdr Ps. Figurki malowane na zamówienie Otto jeszcze dostanie w łapki lornetkę. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Według mnie to najlepszy twój tygrys i figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 No figurki 1 klasa !! a kotek jak to każdy Twój kotek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Najładniejsze figurki w Twoim wykonaniu.Subtelne cieniowanie i bardzo ładne pyszczki jak na 1/35.Powiedz- malowane akrylami czy olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Najładniejsze figurki w Twoim wykonaniu.Subtelne cieniowanie i bardzo ładne pyszczki jak na 1/35. Ps. Figurki malowane na zamówienie Wnioskuję, że w odwrotną stronę - to Seb zamówił figurki do swojego Tigera - popraw jeśli jestem w błędzie. A co do Tigera, hmmm średni jest, na pewno nie przebija Twojego Strolcha, a i do S33 mu trochę brakuje poziomem. Znaczy nie zrozum mnie źle, po prostu tamte dwa Tigery pokazały, że stać Cię na więcej. Ale to moja subiektywna opinia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Października 2009 Autor Share Napisano 23 Października 2009 (edytowane) No Panowie, do takiego wykonania figurek to mi daleko brakuje, jak Jakub zauważył "figurki malowane na zamówienie", dodam tylko że wykonawcą malunków jest "KFS". Jakub, prawie masz rację, ale archiwalne zdjęcie też nie pokazuje szaleństw, mimo wszystko model trafi ponownie na warsztat, bo na zdjęciach zauważyłem kilka baboli. Pzdr Edytowane 23 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASS:) Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Bardzo ładny:) może kiedyś też mi się uda takiego ładnego TYGRYSKA zrobić! Gąsienice mi się bardzo podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 uuuu fajny....:P mam 2 pytania -co to jest to białe na kołach po lewej stronie?? resztki kamo?? -dlaczego tylko tygrysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 WOOOOOOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 -co to jest to białe na kołach po lewej stronie?? resztki kamo?? Tak, resztki kamo. -dlaczego tylko tygrysy? Legenda Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Model świetny... Podoba mi się, że wzorowałeś się na zdjęciach i nie porobiłeś żadnych "od siebie". Tylko dziwi mnie jedna rzecz... aż jestem zaskoczony - nikt Ci nie napisał, że ten czołg to taka jedna wielka śnieżna bryła A co do Tigera, hmmm średni jest, na pewno nie przebija Twojego Strolcha, a i do S33 mu trochę brakuje poziomem. Znaczy nie zrozum mnie źle, po prostu tamte dwa Tigery pokazały, że stać Cię na więcej Zgadzam sie z tym. Uważam, że to twój średni model. S33, strolch i pustynny są lepsze, no ale ten jest po przeróbkach. Lepszy jest niz był wcześniej. Zimowe kamo malowałeś pędzlem? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 Dzięki za opinie, Jager, "afrykańczyk" to mój najgorszy Tygrys, wkrótce trafi do poprawek. Kamo malowane aerografem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Strolch jest debeściakiem dla mnie Podoba mi się Twój styl brudzenia. I ta niemiecka precyzja w Twoich Tygrysach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harkonnen Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Najlepsze Tygrysy na tym forum robi Seb, który merytorycznie i warsztatowo wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord of Darkness Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Witam serdecznie szanownego kolegę widzę kolejny tygrys ma zdjęty jeden z bandaży na kole czy to taki nawyk jakiś?P.S.zdaję sobie sprawę ze one miały duże tendencje do "rozstawania" się kołem Tigerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Października 2009 Autor Share Napisano 25 Października 2009 ?P.S.zdaję sobie sprawę ze one miały duże tendencje do "rozstawania" się kołem Tigerka. Ano miały. O ile w poprzednim Tygrysie zrobiłem to dla jakiegoś urozmaicenia to w tym już musiałem. Przypatrz się uważnie archiwalnej fotce, którą wstawiłem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Dobry model. Nawet bardzo dobry. Fotografia też dobra ale... już w poprzednim Tygrysie chciałem zauważyć iż przy tym świetle które dajesz na model, kolory są przekłamane. Chyba brakuje CI jednej lampy albo coś bo ten model jest troszke żółtawy, zresztą poprzedni też. Nie oddaje to Twoje oświetlenie w pełni kolorów modelu. Wg mnie troszke za żółto (mimo iż model jest na biało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Masz rację Boozy, jedna z dwóch lamp daje słabe światło. Teraz kupiłem przenośny halogen w weekend zrobię test. Dzięki że Tygrys się podoba. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi