piotrkur Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Poszukuję instrukcji do zvezdowego hanomaga 251/1 B w skali 1:35 nr katalogowy 3572.Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=115028 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Dzięki wielkie!!o to mi właśnie chodziło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 (edytowane) mam prośbe o wysłanie zdjecia instrukcji do wylisa ale tylko gdzie połorzyć kalkomanie zdjecie mozna wysłac na mojego e-meila bklimas@buziaczek.pl Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 slimas, jaka skala? Jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Pisze w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Poszukuję planów/zdjęć/przykladów malowań do steyer 1500 A funkwagen,widzial ktoś może coś na ten temat?w instrukcji konwersji jest tylko na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Kupiłem ostatnio na Allegro dwa modele Chevy Cameo i monster trucka oba z AMT-ERTL, niestety sprzedający nie miał instrukcji i teraz nie bardzo wiem jak pare części zmontować/ Czy ktoś nie mógł by mi ich podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Nie wiem czy był już taki temat, szukałem ale nie mogłem znaleźć więc zacznę nowy. Ostatnio kupiłem na Allegro dwa modele: Chevy Cameo i Monster Truck oba z AMT ERTL. Sprzedawca niestety nie posiadał do nich instrukcji. Tutaj właśnie kieruje swoją prośbę do użytkowaników, czy ktoś nie ma może tych instrukcji i nie mógł by mi ich podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaello Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Witam Czy posiada ktoś instrukcję do modelu SB2C-4 Helldiver innej firmy niż Academy? Bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia lub skany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Witam Jeśli ktoś posiada to bardzo proszę o skany lub zdjęcia instrukcji do ciągnika C7P w polskiej wersji firmy Mirage w skali 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Wersja polska: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=187454 Wersja rosyjska: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=187458 Wersja niemiecka: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=187456 Do wyboru, do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek2202 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Witam! Nie wiem, czy w dobrym dziale ten post, ale jak coś pokręciłem, to prosze o przeniesienie tego posta. Jak w temacie zakupiłem ww model -niestety bez instrukcji i bez układu napędowego. Czy któryś z kolegów dysponuje instrukcją / skanem takiej instrukcji? A mozę ktoś nie wykorzystał układu napędowego? Byłbym wdzęczny za pomoc lub informacje. Jeżeli nie ma instrukcji dedykowanej, chętnie przyjmę skan instrukcji tego modelu z innej firmy (również w malowaniu polskim) Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Pokaż fotkę wieży tego modelu, bo mam takie niejasne przeczucie, że to kopia Italerki. Jeśli tak, to chyba będę mógł pomóc. bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek2202 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Pokaż fotkę wieży tego modelu, Bedzie ok? P.S.Miałem kumpla w szkole o ksywce "mucha" - ogólnie wesoło było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Bedzie ok? Tak. To Italerka, nawet rysunku na pudełko nie zrobili nowego, tylko dali negatyw oryginału... Bawiłem się kiedyś ich kopią Tamiyowskiego Challengera - uważaj na fatalny plastik, strasznie łatwo się rysuje i odłażą od niego jakieś farfocle, zawijasy... Mam instrukcję do tej Italerki, więc resztę sprawy załatwimy przez PW, żeby nie zaśmiecać wątku Pozdrówka, bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek2202 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Mam instrukcję do tej Italerki, więc resztę sprawy załatwimy przez PW, żeby nie zaśmiecać wątku Pozdrówka, bzzz-bzzz No i pięknie dziekuję szanownemu koledze ;) . Zgadamy się na pw. Ja co prawda sporo w kartonie rzeźbię, ale warsztat trzeba wszechstronnie rozwijac ;) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 No problemo Poszło ok. 11:00 na maila, w razie czego daj znać na pw, jeśli nie doszło warsztat trzeba wszechstronnie rozwijacSie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Witam serdecznie, czy posiada może ktoś z was szablony do carbonu dla modelu ferrari enzo 1/24 tamiya, chodzi mi o szablony z pudełka tamiya,chyba ze ktoś z was posiada szablony SMS do enzo. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 KLIK KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Poszukuję instrukcji do Sea Kinga z Airfixa (ten w żółtym malowaniu RAF) oraz do Intrudera Italeri nr kat 041. W zamian oferuję dozgonną wdzięczność i dobrego browara :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 http://www.mojehobby.pl/airfix-03043-westland-sea-king-p-1-109006.html tam też poszukaj tej 2 po nr katalogowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Google nie gryzie tu cos znalazłem http://www.mojehobby.pl/revell-5758-hms-victory-gift-set--p-1-401364.html ino sklala inna ale moze bedzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Jak w temacie, do tego zestawu: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/verlinden/v1442.htm Może ktoś ma i mógłby zeskanować? Albo wie, gdzie można w sieci znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielnix Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Google nie gryzie tu cos znalazłem http://www.mojehobby.pl/revell-5758-hms-victory-gift-set--p-1-401364.html ino sklala inna ale moze bedzie dobra Skala tego modelu to 1:225. Na stronie jest po prostu błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi