Mikele Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 http://wp.scn.ru/en/ww15/o/248/29/0 Tyle jest na wp.scn.ru Poza tym ciężko znaleźć cokolwiek innego. Cytuj
Baas ArK Napisano 30 Czerwca 2015 Napisano 30 Czerwca 2015 Dzięki za dobre chęci, ale tą stronkę znam, a też nic innego nie znalazłem. No nic spróbuję zrobić to co jest. Cytuj
slawekrz Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 Witajcie. Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc wkleję tutaj, a Admina proszę o ewentualne przeniesienie. Znalazłem świetną stronę z instrukcjami więc może komuś się przyda: http://www.cavallar.ch/model/ Pozdrawiam Cytuj
fliper_nx Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Witajcie, poszukuję instrukcję KFS (Kit Form Services) w skali 1:24/25 do naczepy niskopodwoziowej. W ofercie firmy są dwa typy: - TQ-50 78/04 Four Axle Extendable Low Loader - 44 Tonne Tri Axle Step Frame Low Loader Trailer Potrzebuję instrukcję do obydwóch. Chcę zacząć podobną budowę i chciałbym podpatrzeć kilka rozwiązań . Cytuj
Marek Świderski Napisano 4 Stycznia 2017 Napisano 4 Stycznia 2017 Poszukuje instrukcji od modelu EA-6B Prowler Monogram 1/48, Codzi mi o numer czesc kolorowego oszklenia kabiny zalogi, Monogram do swojego modelu daje oszklenie z bialego i barwionego plastiku. No chyba ze ktos ma zbedba kolorowa oslone kabiny zalogi to chetnie przygarne. Cytuj
pedros Napisano 17 Sierpnia 2017 Napisano 17 Sierpnia 2017 Cześć Poszukuję skanu w dużej rozdzielczości instrukcji nakładana kalkomanii z modelu F-14B Hobby Boss 1/72. Chodzi o ten kolorowy dodatek, na którym były schematy malowania. Z góry dzięki Cytuj
sjfs Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Dzień dobry bardzo poszukuje instrukcji do modelu "schnellzug Lokomotive Baureihe 01 Witte " Jeżeli ktoś ją posiada bardzo proszę o pomoc Cytuj
pmroczko Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Cześć! A widziałeś już to: 02162.pdf (revell.de) ? Pozdrawiam Paweł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi