Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Poszukuję planów/zdjęć/przykladów malowań do steyer 1500 A funkwagen,widzial ktoś może coś na ten temat?w instrukcji konwersji jest tylko na szaro.

• 2 weeks later...
Napisano

Kupiłem ostatnio na Allegro dwa modele Chevy Cameo i monster trucka oba z AMT-ERTL, niestety sprzedający nie miał instrukcji i teraz nie bardzo wiem jak pare części zmontować/

Czy ktoś nie mógł by mi ich podesłać?

Napisano

Nie wiem czy był już taki temat, szukałem ale nie mogłem znaleźć więc zacznę nowy. Ostatnio kupiłem na Allegro dwa modele: Chevy Cameo i Monster Truck oba z AMT ERTL. Sprzedawca niestety nie posiadał do nich instrukcji. Tutaj właśnie kieruje swoją prośbę do użytkowaników, czy ktoś nie ma może tych instrukcji i nie mógł by mi ich podesłać

• 1 month later...
Napisano

Witam

Czy posiada ktoś instrukcję do modelu SB2C-4 Helldiver innej firmy niż Academy? Bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia lub skany.

Napisano

Witam

Jeśli ktoś posiada to bardzo proszę o skany lub zdjęcia instrukcji do ciągnika C7P w polskiej wersji firmy Mirage w skali 1:72.

Napisano

Witam!

Nie wiem, czy w dobrym dziale ten post, ale jak coś pokręciłem, to prosze o przeniesienie tego posta.

Jak w temacie zakupiłem ww model -niestety bez instrukcji i bez układu napędowego. Czy któryś z kolegów dysponuje instrukcją / skanem takiej instrukcji? A mozę ktoś nie wykorzystał układu napędowego? Byłbym wdzęczny za pomoc lub informacje. Jeżeli nie ma instrukcji dedykowanej, chętnie przyjmę skan instrukcji tego modelu z innej firmy (również w malowaniu polskim)

46cddbc365fbfebdm.jpg

Pozdrawiam Arek

Napisano

Pokaż fotkę wieży tego modelu, bo mam takie niejasne przeczucie, że to kopia Italerki. Jeśli tak, to chyba będę mógł pomóc.

bzzz-bzzz

Napisano
Bedzie ok?
Tak. To Italerka, nawet rysunku na pudełko nie zrobili nowego, tylko dali negatyw oryginału... Bawiłem się kiedyś ich kopią Tamiyowskiego Challengera - uważaj na fatalny plastik, strasznie łatwo się rysuje i odłażą od niego jakieś farfocle, zawijasy...

Mam instrukcję do tej Italerki, więc resztę sprawy załatwimy przez PW, żeby nie zaśmiecać wątku

Pozdrówka,

bzzz-bzzz

Napisano
Mam instrukcję do tej Italerki, więc resztę sprawy załatwimy przez PW, żeby nie zaśmiecać wątku

Pozdrówka,

bzzz-bzzz

No i pięknie dziekuję szanownemu koledze ;) . Zgadamy się na pw.

Ja co prawda sporo w kartonie rzeźbię, ale warsztat trzeba wszechstronnie rozwijac ;) POzdrawiam

Napisano

No problemo Poszło ok. 11:00 na maila, w razie czego daj znać na pw, jeśli nie doszło

warsztat trzeba wszechstronnie rozwijac
Sie wie
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam serdecznie, czy posiada może ktoś z was szablony do carbonu dla modelu ferrari enzo 1/24 tamiya, chodzi mi o szablony z pudełka tamiya,chyba ze ktoś z was posiada szablony SMS do enzo. Bardzo proszę o pomoc

• 1 month later...
Napisano

Poszukuję instrukcji do Sea Kinga z Airfixa (ten w żółtym malowaniu RAF) oraz do Intrudera Italeri nr kat 041. W zamian oferuję dozgonną wdzięczność i dobrego browara :-)