Krzychu126 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Dokładnie Bilonzo masz rację. Maska nie jest w żaden sposób mocowana do karoserii, jest tylko nakładana. Z resztą widać że nie styka się z podszybiem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Czas na silniczek: Docelowo będzie srebrny a wszystko co ma mieć inny kolor będzie miało inny kolor i oczywiście jeszcze go troszkę przeszlifuję bo są pewne nierówności Już na stałę zrobiłem zawieszenie i negatyw przedniej osi: Byłoby na tyle Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 A po co negatyw ? To nie rajdówka aby miała tego typu patenty, a jak już org ze starości miały to raczej nie taki duży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Ładnie ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Tylko porządnie przeszlifuj ten silnik Jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Trochę temacik opadł, ale już podnoszę Rama ze zderzakami w kolorze srebrnym, mocowanie światła wstecznego musiałem skrócić bo przy aktualnej wysokości zawieszenia szorowałaby po asfalcie. Silnik, na razie tylko pomalowany tak poglądowo, będzie dopieszczany itd. Bagażnik, również będzie dopieszczany. Nadwozie w kolorze (bez cleara jeszcze) Tu zdjęcie z lampą. Maska już po bezbarwnym. Zdjęcie z lampą. A to sprawca tego wszystkiego... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Piękna z niego będzie żabcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 A nadlewki na silniku dla kogo zostawiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Fakt Świetny "Frog" Kolorek ładny Żadnych baboli nie widac. Super. Silnik będzie poprawiany czy zostaje tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2009 Naturalnie silnik jeszcze będzie na warsztacie, narazie dostł główny kolor, zabawa jeszcze trwa... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Łooo... trochę mnie tu nie było ale już daję następne zdjęcia... Dużo nie robiłem przy modelu więc pokażę to co najważniejsze... Fotele i kanapa: Wydech przerobiony na "side pipe": Wydech jeszcze będzie malowany na srebrno. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Ale fajny materiał na kanapach Z zestawu czy można go gdzieś nabyć ?? Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 A czy wydech będzie jeszcze szlifowany, bo chyba widać tam kilka miejsc do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 A ja mam pytanko co do dachu . Czy będzie on w czarnym kolorku,bądź innym,czy pozostaje tak jak jest ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Z zestawu czy można go gdzieś nabyć ?? Z tego co widzę to chyba kalkomania, więc pewnie z zestawu. Ogółem szalejesz z tą "Cytrynką", mam nadzieję, że wkrótce ją ujrzę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Witajcie! Na siedzeniach jest kalka z zestawu, nie mogłem się jej oprzeć i musiałem ją zastosować Wydech będę jeszcze dopieszczał a dach naturalnie będzie czarny matowy Fajnie że się podoba W najbliższym czasie będę malował silnik. Co do karoserii to się maluje jeszcze raz... kolor jest to spray akrylowy więc kupiłem cleara akrylowego no i się pożarły, metalik spłynął razem z bezbarwnym i zostały miejsca bez metaliku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 Hej! Pobawiłem się motorkiem do cytryny... Tak jeszcze myślę co by jdomalować/podmalować bo wydaje się goły ale to się zobaczy... Oczywiście jeszcze będą poprawki więc nie bójcie się że krzywo jest w niektórych miejscach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 No fakt silnik musi jeszcze do poprawki iść , przydało by się jeszcze parę kabelków dla lepszego wyglądu. Dobrze że przyspieszyłeś robotę bo chciałbym zobaczyć jak ci wyjdzie, zwłaszcza że taki sam będę niedługo robił, to sobie trochę podpatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Ale fajny materiał na kanapach Z zestawu czy można go gdzieś nabyć ?? Pozdrawiam Mors Ja mam takie kalki na stanie bo składałem ten model i ich nie użyłem mogę ci je odstąpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 Witam! Mała aktualizacja... Mała przymiarka nadwozia z podwoziem, karoseria i silnik nie są przymocowane do podwozia. Tak cytrynka się prezentuje: Prace trwają Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Nieźle wygląda jak narazie, chociaż ramka przedniej szyby chyba jest krzywo pomalowana, trzeba by poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 Cześć! Mała aktualizacja, przybyło parę elementów... Oczywiście będą jeszcze małe poprawki... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Ładne maleństwo . Czy przy lewych drzwiach i przednich błotnikach farba się marszczy, czy to tylko wina fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 No niestety w tych miejscach lakier nie do końca wyszedł... clear reagował z kolorem no i tak to wygląda... zobaczę co da się jeszcze z tym zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Coraz bardziej mi się podoba, całkiem stylowa ta osłona przeciwsłoneczna z przodu, a ten krzyż maltański to już chyba symbol autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi