badger Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Pokażę też na tym forum ostatnie moje wypociny. Model stanowi część przyszłej dioramki. Tutaj powolne topienie modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Jacku czy ty czasami nie budujesz sceny z utopionym mobel.... i famo wyciągającym go z błota. ( bo taka mi wpadła w oczy przy przeglądaniu instrukcji od famo ) Sam model jak zwykle pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 10 Listopada 2009 Autor Share Napisano 10 Listopada 2009 Nie - Famo będzie w następnej dioramce, tutaj jeszcze dojdzie SdKfz 250/8 i jakieś ludki. Dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Model powala na kolana! Piękny! Ale mam jedną uwagę. Te rury na bocznych ekranach od wewnątrz paki , to nic innego jak zapasowe lufy. Albo świadomie pomalowałeś je na dunkelgelb, albo trzeba je przemalowac na na stalowo. Poza tym model jest kapitalny i strasznie mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Świetna praca, nie ma się do czego przyczepić. Tylko czekać, jak to będzie wyglądało na dioramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Sliczny model. Zdjecia takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 13 Listopada 2009 Autor Share Napisano 13 Listopada 2009 No tak, jakoś ostatnio zdjątka tak na szybko z ręki robię. Co do luf to celowo tak zamalowałem - w gunmetalu nijak mi kolorystycznie nie leżały. Dzięki za posty i opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Wóz meblowy klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Badgerku kolejny klasyk. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Piękny, piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 w gunmetalu nijak mi kolorystycznie nie leżały. Cudny ten kolorek, jak prawdziwa wyglada. Czasami waro odejsc od schematu (malowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi