sianko Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 Witam! Coś w tym "sezonie" jestem bez formy, w zasadzie wypadałoby kończyć ten model, a jak na razie ledwo co zrobiłem kadłub. Na swoje pocieszenie dodam, że pomału zabrałem się za dolne płaty. Tymczasem to co mam na stanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 No super, to jest to czego mi trzeba było. Na moim Fokkerze będzie podobnie, spod BLMowej bandery będą wystawać kawałki zamalowanego krzyża. Szacun Marcinie i nie pisz głupot że bez formy jesteś bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Czuję się taki mały ... A tak na poważnie to bardzo się cieszę że coś pokazałeś, bo już się bałem że dobrze żarło i zdechło. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Ładnie... Mój Avenger może się schować...podobnie jak przy jeszcze kilku modelach w konkursie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 ja się nabawiłem mega kompleksów widząc to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Coś w tym "sezonie" jestem bez formy Taaa...jasne... pan kolega raczy się krygować ? Bardzo elegancki model się zapowiada, choć się bałem, że temat zamarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Witam No dzięki Panowie, że tak mnie dopingujecie! Aż mój model obrósł w skrzydła ( przynajmniej te dolne) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Bez formy Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Bez formy Dobre Właśnie, strach zatem pomyśleć, co by to było, gdybyś był w formie, jeśli Twoje arcydzieła powstają "bez formy" i mają dużo "ale". Ansaldo wgniatała w fotel, ale Rumpler też już wymiata, choć jeszcze trochę mu brakuje. Pod wielkim wrażeniem wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Tak to i ja chcę być bez formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Po prostu cudeńko Strach pomyśleć jak będą wyglądały następne modele gdy w końcu odzyskasz formę Pokłony do samej gleby Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Witam sianko Z czego robisz naciągi, jeżeli można zapytać. A tak poza tym śledzę twoje poczynania i jestem dog ogromnym wrażeniem!!! Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Zapraszam do budowy Airfixowego Hannovera CL.III, bo widzę że Koledze robota idzie stanowczo zbyt sprawnie Na poważnie to kończ już warsztat i do Sevres go PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 Witam! Trochę pózno się odzywam, ale rózne problemy po drodze... Z czego robisz naciągi, jeżeli można zapytać Naciągi robię z żyłki wędkarskiej 0,065mm, a tak po za tym to dzięki. Na poważnie to kończ już warsztat i do Sevres go Smile Wiem, nudy nie z tej ziemi Ostatnio trochę pogrzebałem i na razie coś takiego mi wyszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Wreszcie się doczekałem, dajesz Facet bo czasu mało. Efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam Model prawie gotowy, pozostało jeszcze zrobić kolektor spalin (praktycznie od nowa, ten zestawowy jest inny niż w oryginale), oraz całość polakierować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Nigdy tego letadła nie lubiłem, teraz chyba zacznę. Gratulacyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Nigdy tego letadła nie lubiłem, teraz chyba zacznę Model zdradliwy jest , gdzieś tak od połowy warsztatu, to chyba za karę go kleiłem. Trzeba zebrać siły, porobić jeszcze ostatnie fotki i do galerii go! Niemniej cieszę się Lordzie, że trochę Cię do niego przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 A czy koła to skończone są. Same blaszki szprych technologicznie nie odpowiadają za bardzo prawdziwym kołom, ale ten rancik dookoła szprych, to chyba powinien się w kole chować, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Wreszcie się doczekałem, sympatyczny samolocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak dla mnie model po prostu fantastyczny!!! No ale modelarz to wszak mistrz tych pięknych maszyn więc dziwne, żeby było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi