skala72 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 W dniu dzisiejszym firma na swojej stronie zamieściła pierwsze zdjęcia modelu ciągnika artyleryjskiego T-70 wraz z radziecką armatą 7,62 cm i obsługą w wersji niemieckiej (nr. kat. 35039). Jak zapewne zauważycie nie jest to 100% nowość, figurki były już wydane (nr. kat. 35040), armata również (35032/33) to samo tyczy się ciągnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Firma MiniArt zapowiedziała ukazanie się modelu samochodu pancernego BA-64B wraz z załogą w skali 1/35. Samochód pancerny jest tylko firmowany przez MiniArt, jego producentem jest nowa firma rosyjska Vision Models, która już wprowadziła go do sprzedaży pod własnym logiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Włoscy czołgiści (nr.kat. 35093) Valentine Mk.IV wer. RKKA (nr.kat. 35092) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Valentine Mk.IV wer. RKKA (nr.kat. 35092) Ciekawe ile będzie kosztować i kiedy pojawi się w sklepach, bo chyba go kupie, bo mam na niego chęć. Gąski z pojedynczych ogniw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Tak,gąski składają się z ogniwek. Co do ceny to nie wiem, nie chce spekulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) No właśnie zobaczyłem na ich stronie: http://miniart-models.com/index.htm?/35092.htm Tak patrząc na to co to ma, to myślę, że 120 zł to minimum... Edytowane 23 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Witam. Ja tam wolę poczekać na Valentynkę z AFV w 1/35. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Dokładnie, na pewno będzie o wiele lepszy, wystarczy spojrzeć tu: http://www.hobbyfan.com.tw/product/product_detailshowP.asp?no=20100415004 Ale to też przełoży się na cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Tak patrząc na to co to ma, to myślę, że 120 zł to minimum... A to wg Ciebie dużo? Przy cenach jakie teraz ma Trumpek, Dragon, Tamiya i kilka innych firm? Ja za 120 bym brał. Tym bardziej, że model wygląda bardzo przyzwoicie. A co do jakości AFV to na razie chyba nie ma co porównywać, bo nawet nie ma zdjęć wyprasek. W każdym razie bajery pokazane w linku od Ciebie wyglądają fajnie. Zobaczymy jak wyjdzie w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 A to wg Ciebie dużo? Przy cenach jakie teraz ma Trumpek, Dragon, Tamiya i kilka innych firm? Ja za 120 bym brał. Tym bardziej, że model wygląda bardzo przyzwoicie. Jeśli byłoby ok 120 zł, to bym się bardzo cieszył, a taka cena by mi odpowiadała, choć wiadomo, że każdy by chciał kupować modele za 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Samochód pancerny jest tylko firmowany przez MiniArt, jego producentem jest nowa firma rosyjska Vision Models, która już wprowadziła go do sprzedaży pod własnym logiem. Mam ten BA-64 z Vision. Jest bardzo ładnie wykonany. Detali i wykonania nie powstydziłby się żaden renomowany producent. Model z wysyłką z Hong Kongu wyniósł mnie niecałe 7 dyszek. I warto było. A ponieważ "ruskie" to mój konik więc bardzo mnie ucieszyła ta Walentyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 http://miniart-models.com/index.htm?/35092.htm Pierwsza Walentynka już dostepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Już mi się spodobał ten z numerem 23 Ciekawe jak z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Stawiam na 125zł Tyle kosztowała mniej-więcej ich Suka 76, mam nadzieję, że ten jej cenowo zbytnio nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Stawiam na 125zł Tyle kosztowała mniej-więcej ich Suka 76, mam nadzieję, że ten jej cenowo zbytnio nie przebije. Łomatko to gdzie taką cenę znalazłeś. Ja swoją kupiłem za 72 zł a normalnie stoją teraz za ok 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Tuż po "premierze", u siebie w mieście. A co do Walentynki to ceny w preorderach za granicą wahają się od 40$ do 60$. Zobaczymy jak to będzie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 To się cieszcie bo w Wilnie na zawodach w maju sklep oferował MiniArty praktycznie drugie tyle co u nas. Daimler Dingo kosztował tam około 130 litów. Jak to zobaczyłem to myślałem że mi szczęka wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Panie i Panowie, ma zamiar oznajmić Wam, iż tak długo wyczekiwany i od dawna zapowiadany model czołgu Valentine Mk.IV w służbie Armii Radzieckiej w sklepie Martola i Jadar kosztuje tylko 99 zł Mnie to bardzo cieszy Choć na razie poczekam z kupnem ze względu na zapełnioną szafe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 I gitara, dobra cena za dobry model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 No jednak poczekam sobie na wersję pustynną http://miniart-models.com/index.htm?/35096.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 BRITISH INFANTRY TANK Mk.III VALENTINE II w/CREW już dostępna w JADARZE - nabyłem za 95 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Ciekawostka dla wielbicieli LWP. Mimo wszystko to też pojazd. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Oto kolejny ciekawy zestaw firmy Miniart. W pudelku znajdziemy ramky z częściamy do zrobienia dwóch modeli motocyklów. Ramkę z figurkamy. I tez ramky z elementamy peroczystymy. Elementy fototrawione . I kalkomanie. Bardzo ciekawy jest sposób klejenia kol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Szprychy rewelacja, reszta zapewne też. Fajny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 http://miniart-models.com/index.htm?/35127.htm http://miniart-models.com/index.htm?/35130.htm Panowie, szykuje się ostra jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi