Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć to już mój drugi model więc proszę o komentarze.

c5e2d46fb359219amed.jpg

47d5f92361982ca0med.jpg

473e360c9c30395amed.jpg

fd41b94345073590med.jpg

648b47bf47e983ccmed.jpg

Napisano

Przydały by się lepsze zdjęcia bo na razie widzę tylko koszmarne smugi, poczytaj temat o malowaniu pędzlem i maluj kilkoma cienkimi warstwami.

Napisano
12-15

Nooo, faktycznie, już spokojnie w tym wieku

mógł byś się lepiej postarać

Modelik zapaćkałeś farbą, która wygląda jak lakier do paznokci, całości dopełniają kiepskie zdjęcia-popraw je, model powinien zyskać...

Napisano

Witam. Zainwestuj chociaż w farbki Pactry nie dużo kosztują - pewnie taniej niz lakier do paznokci a maluje się lepiej i ładniej wygląda.

Napisano
Witam. Zainwestuj chociaż w farbki Pactry nie dużo kosztują - pewnie taniej niz lakier do paznokci a maluje się lepiej i ładniej wygląda.

Takich pomysłów nie podsuwaj bo jak się dziewczyny dowiedzą to może to stanowić dla nas nie małe zagrożenie

Napisano
Czy ten model jest malowany farbą do pazokcji ? :D
To pytanie już padło. A tu była odpowiedź:
bo to jest lakier do paznokci

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

nie no co sie dzieje? jeden robi fw-190 i wkleja skrzydla, stateczniki i smiglo na odwrot, a drugi maluje model lakierem do paznokci

ten fw 190:

Napisano
nie no co sie dzieje? jeden robi fw-190 i wkleja skrzydla, stateczniki i smiglo na odwrot, a drugi maluje model lakierem do paznokci

ten fw 190:

Zupełnie nic. Urokiem forum internetowego jest to, że każdy może pokazywać co chce, o ile jest to zgodne z regulaminem. Naukę jaką możesz ty wyciągnąć jest taka, malowanie lakierem do paznokci nie wychodzi najlepiej, a wklejanie odwrotnie śmigła nie jest dobrą praktyką.

Tobie natomiast proponowałbym rozpoczynanie zdań z wielkiej litery; zwiększa do szanse, że będziesz "czytany".

Napisano

Sądząc po zdjęciu, jesteś jeszcze lekko nieletni. Więc młody człowieku nie daj się . Lakier może nie jest najlepszym pomysłem, ale plus ci się należy że w ogóle próbujesz malować. wiec nie zniechęcaj się tylko pomyśl, co TWOIM zdaniem trzeba poprawić przy następnym modelu przede wszystkim. I zrób to, pamiętając, że modelarstwo to przyjemność, a trening czyni mistrza.

Napisano

Spokojnie, pierwszy swój model, gdy miałem 10 lat, malowałem farbką nitro... :-)

I to gęstą, że aż maziała się pod pędzlem.