Jacek K Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Nie było jeszcze galerii T-bolta dlatego trochę poeksperymentowałem z fotkami w terenie: Cytuj
manas Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Aeroplan wszechczasów w bardzo dobrym wykonaniu, gratuluję. Cytuj
dobrydiler Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Bardzo ładnie wykonany model gratuluje ! Cytuj
Sławekb Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Piękny!!!!!!!.....ale wykonanie .....wszystko wyważone,ze smakiem....jak prawdziwy Cytuj
Mikele Napisano 31 Lipca 2014 Napisano 31 Lipca 2014 Washa robiłeś? Ładny, ale na zdjęciach brakuje trochę wyciągnięcia szczegółów. Cytuj
Banny Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 No piękny model! Co do washa, to ja akurat uważam, że wykonanie jest w sam raz! W tej skali nadmierne wyciągnięcie szczegółów może spowodować, że model będzie nazbyt wykontrastowany. Tak wygląda bardzo naturalnie i realistycznie, gratulacje! Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 1 Sierpnia 2014 Super Moderator Napisano 1 Sierpnia 2014 Ależ to jest pięknie zrobiony model! Jedynie co mi brakuje to lekki usiad opon pod ciężarem maszyny - cała reszta - SUPER SUPER SUPER! pozdrawiam Christian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi