zloty Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Stare Fujimi,kalki Icarus,fotelik Pavli,wkład własny=Czarny Grecki Korsarz Cytuj
spiton Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Na czym polega wkład własny(korsarz) pytam bo jest znakomity ! Cytuj
zloty Napisano 26 Lutego 2015 Autor Napisano 26 Lutego 2015 Na czym polega wkład własny(korsarz) pytam bo jest znakomity ! Dzięki Od początku; -wycięcie tylnej płyty za fotelem plota i odtworzenie (model dostałem już ze sklejonym kadłubem więc aplikacja gotowego wnętrza był co najmniej kłopotliwa) Niestety jak się człowiek pochylił i postanowił być wścibski to widać było szpary więc zamknąłem kabinę i po sprawie choć jest praktycznie cała odtworzona -komory podwozia -przednia goleń to rozcięte Fujimi troche Hoobby Bosa i prywatny plastik -takie fajne siateczki na dole za hakiem (nie widać dobrze na zdjęciach) i na prawej burcie za skrzydłem -poprawiony kształt zbiorników paliwa nowe lotki i charakterystyczne otwory -opuszczone TYLNE SKRZYDEŁKA -lampeczki koloru red -zawias na stateczniku pionowym -pitoty dwa -i taki malutki trójkącik nad wizerunkiem korsarza i rureczki na dole, -anteny -pocieniony wlot powietrza -śrubki na pylonach -poprawiony kształt bąbla na brzuchu Chyba tyle Cytuj
Solo Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Jakże ja uwielbiam ten samolot. Czas pomyśleć o zrobieniu takiego. Cytuj
PabloA Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładnie zrobiony! W tamtym roku greckie A-7 przeszły na emeryturę i to był chyba ostatni użytkownik tych wspaniałych samolotów. Cytuj
mig Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładny korsarz. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: F-22 Raptor - Italeri 1/72 Cytuj
zloty Napisano 27 Lutego 2015 Autor Napisano 27 Lutego 2015 Bardzo ładnie zrobiony! W tamtym roku greckie A-7 przeszły na emeryturę i to był chyba ostatni użytkownik tych wspaniałych samolotów. Bardzo ładny korsarz Miodzio korsarz. Dziekuję Cytuj
rtx Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Fajny Korsarz, ale ja bym aż takich zbliżeń na fotkach jednak unikał. Cytuj
zloty Napisano 3 Marca 2015 Autor Napisano 3 Marca 2015 Fajny Korsarz, ale ja bym aż takich zbliżeń na fotkach jednak unikał. Dzięki. Masz trochę racji,mogłem wrzucić więcej ujęć z daleka i dać trochę mniejsze zdjęcia.Z drugiej strony chciałem pokazać takie szczegóły jak zawias na sterze kierunku,czy siateczkę za skrzydłem na prawej burcie.Wiem że makro jest bezlitosne i na żywca nikt nie zauważy np że kalki nie do końca weszły w linie i skrzą,sam to zauważyłem dopiero na zdjęciach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi