jrminiatures Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Witam. Jestem nowy na forum. Kilka lat temu odnowiłem chęć modelowania - i tak bawię się dalej. Sklejam wszystko co popadnie Pozwolę sobie zamieścić kilka galerii z moimi ostatnimi pracami. Niektórzy może widzieli te pracy ns FB. Po serii śmigłowców zachciało mi się czegoś innego - nowego - więc zabrałem się za myśliwiec Su 27 Sm 1:72 od Zvezdy. Model zbudowałem prosto z pudełka. Malowanie niby pudełkowe - ale farby mieszałem w/g swojego upodobania kolorystycznego Jakość Zvezdy uważam za bardzo dobrą - no może niektóre detale za słabo odwzorowane w szczegóły + bardzo subtelne linie podziału które można szybko zamalować podkładem. Wyszło jak widać. Zdjęcia w pełnej okazałości można zobaczyć na moim FB. Oglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Przyzwoicie. Wstydu nie ma Rakiety na podwieszeniach trochę tańczą, ale zawsze się jakiś taki myk trafi w modelu. Ogólnie przyjemny dla oka. Edytowane 8 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 No, no, bardzo fajny model i piękne zdjęcia. Podoba mi się malowanie, weathering też dość delikatny, ale taki w sam raz. Chętnie zobaczyłbym jakieś maszyny zachodnie w takim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Fajniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Mi tam się podoba, ale ja się nie znam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Bardzo fajnie pomalowany (w poprawnosc kolorow nie wnikam ;) ). Gwiazdka na lewym skrzydle chyba krzywo naklejona, ale to maly szczegol. Ogolnie duzy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Gwiazda faktycznie jakoś koślawo wygląda - łącznie ma modelu jest coś koło 70 kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 Nie no ekstra te twoje modele naprawde realistycznie bardzo wygladaja szkoda ze do tej zvezdy nie ma jakiegoś kokpitu żywicznego tylko blaszki edka bo ogólnie ubogo w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi