Dumo Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Na początku chciałem napisać że świetny model i fajnie mi się go malowało, otóż to była tragedia niesklejalne badziewie które maluję się samoistnie. Od początku nic mi nie szło przy tym modelu nie mogłem uzyskać żadnego efektu który pożądałem, a był już wypróbowany na poprzednich, innymi słowy model przeklęty. Na szczęście wziąłem się za siebie, nerwy na bok i wykończyłem go tak jak chciałem. Mam nadzieję, że Wam wpadnie w gusta bo mi nawet, nawet się podoba. Do rzeczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Czołem ! Ooo, o wiele lepsze foty teraz. Od razu lepiej wygląda. Brudzenie bardzo fajnie, kolorystyka również ciekawa. Jak się skleja tego Alangera ? Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie Przemku, sklejalność tragedia od groma szpar, chociaż tak go ponaciągałem że mało co szpachli poszło, przesunięcia form to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 "Model przeklęty" ? Od razu przykułeś moją uwagę, nim jeszcze się pikczersy załadowały Bardzo mi się podoba, szkoda, że nie ma jakiejś podstawki! Ten na gwiazdce to Pawka Morozow chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Kolor jest boski, masakrycznie mi się podoba ale za mało fotek modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Super robota , widzę ,że nieźle wkręciłeś się w modelarstwo ,bo tempo naprawdę niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 PS. Zestaw nie jest taki tragiczny, w moim dużo szpachli nie było i całkiem fajnie się lepiło. Ale możliwe, że miałem nowsze wydanie w którym ramki były całkiem do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Docykam jeszcze więcej zdjęć ale to już nie dzisiaj. Cloner wiesz co pogoda w te wakacje jest tak badziewna że się siedzi tylko przy modelach spijając browarki. Też mi się wydaję, że na gwiazdam jest Morozov, w przyszłości dorobię podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Kolejny świetny model w Twoim wykonaniu! Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Cloner wiesz co pogoda w te wakacje jest tak badziewna że się siedzi tylko przy modelach spijając browarki. Nie da się zaprzeczyć , ale to też jakiś plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Ładnie go pomalowałeś. Podoba mi się kontrast pomiędzy dość intensywnie ubrudzonym podwoziem i nieco czystszą górą. Jedynie podmalowałbym jeszcze tłumik jakimiś ciemniejszymi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piojab95 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Świetna robota, jestem pod wrażenie choć zgadzam się z tomkiem14147 tlumik zabardzo rzuca się w oczy, trochę ciemniejszy i bardziej przybrudzony wygladałby o wiele lepiej! Pozdrawiam: Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Tak jak już poprzednicy powiedzieli - tłumik jak na twoje możliwości skopany. Reszta prezentuje się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Fajnie Ci wyszedł tan gigant Dumo. O i nie widzę żadnej szmaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Bardzo fajne te dziwadło hehe, ładna kolorystyka, ogólnie miło się na niego patrzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi