Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bytom minął więc znalazła się chwila na zrobienie galerii. Zapraszam do komentowania.

DSC_2384.JPG

DSC_2385.JPG

DSC_2394.JPG

DSC_2396.JPG

DSC_2398.JPG

DSC_2399.JPG

DSC_2402.JPG

DSC_2404.JPG

DSC_2409.JPG

DSC_2410.JPG

DSC_2411.JPG

DSC_2412.JPG

I największa dla mnie niespodzianka jako dla debiutanta

DSC_2414.JPG

Napisano

I ja gratuluję ...nie wiedziałem,że kolega robi takie świetne pojazdy,więc tym bardziej zachęcam do warsztatu MI-17tki.....tak na marginesie,to zawsze jestem pod wrażeniem śladów eksploatacji robionych przez ludzi w tym dziale modelarskim

• 6 months later...
Napisano

Flachenty - gratuluję zwycięstwa w konkursie Kitty Hawk Models/Panda Hobby Global Model Contest 2014. Właśnie zobaczyłem wyniki na cybermodeler

Napisano

Andrzej a co tu gadać, trza loć Moje zdanie znasz. Klasa i już. Mam nadzieję, że pokażesz ja u nas w Lublinie. Miejsce już szykujemy. Pozdrawiam.

• 7 months later...
Napisano

Piękne coś mi bardzo bliskiego...która zmianę próbowałeś odwzorować bo widzę że gunner ma starego śliniaka wiec musiało być wcześnie ;)

Napisano

Model przepiękny, znakomicie się prezentuje na podstawce Nagroda w pełni zasłużona. Figurki z ToRo moim zdaniem pozostawiają sporo do życzenia pod względem wykonania ich przez producenta, ale fajnie je pomalowałeś

Napisano

Wszystko na cacy. Ostatnio mało na forum ładnie pomalowanych figurek z pojazdami.

Pojazd fajnie zakurzony ze smakiem.

Kamienie również dobrze się prezentują.

Ja swoje kamienie na dioramie malowałem trzy razy aż efekt mnie zadowoli.