Markuz Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Kolejny model rozpoczęty 2,5 roku temu, ukończony w tym roku. Ponieważ utknąłem na wykańczaniu podstawki zamieszczam galerię głównego bohatera. Z czasem dodam zdjęcia z ukończoną podstawką. Sam model to wytwór Zvezdy, co do jakości to nie będę się wypowiadał. Nakład pracy włożony w model można zobaczyć śledząc warsztat KLIK Poza własną inwencją do modelu dołożyłem: koła spidery i zbiorniki paliwa z Panzer Artu, linę Eureka, blachy Voyagermodel oraz gąski od Bilka. I jeszcze dwa zdjęcia zrobione w świetle dziennym. Myślę że najlepiej oddają kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Kolejny ładny model. Widzę Marcin że się rozkręcasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 No Rudy 102 by siadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Dzięki za opinie. Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Ładny czołg i figurant. Jak dla mojej skromnej osoby to ciut za bardzo poobijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Dzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku, że numery nie były stosowane obligatoryjnie. Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Dla mnie bomba. I cofam to co napisałem w japońskiej galerii, że "nie za wiele". Kolega jest jak widzę wydajny i wydolny przy okazji. Gratuluję kolejnego udanego projektu. Nie zaniedbaj podstawki. Liczę, że po skończeniu pracy zobaczymy komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Fajowa maszyna Marcin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi. Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Dziękuje wszystkim za opinie i uwagi.Zapomniałeś o numeracji tego polskiego teciakaDzięki za opinie.Jeśli chodzi o numer premedytacją go nie dawałem. Przeglądając zdjęcia polskich T-34-85 doszedłem do wniosku' date=' że numery nie były stosowane obligatoryjnie.[/quote'] Nie wiem jakie zdjęcia przeglądałeś ale jesteś w błędzie. W 1 BPanc i w 1 KPanc wszystkie pojazdy były numerowane. Szkoda, że taka uwaga nie pojawiła się w warsztacie, by się coś pomyślało. spoko model mi się bardzo podoba, a te drobne niedociągnięcia można nadrobić przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi