ams Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Witam szanownych... Po miesiącach trudów... z wielotygodniowymi okresami odpoczynku kolejny model (o ile można to stwierdzić... bo zwykle okazuje się, że zawsze można coś poprawić) mogę uznać za gotowy. O modelu: Mirage 1/72, Blaszki Part, Linka Eureka i lufa RB. Malowany - Vallejo, Tamiya, chemia Mig, AK, Tamiya. Ogólnie wiadomo osobom siedziącym w temacie o błędzie w modelu dot. tylnego koła. Zwrócono mi na to uwagę na etapie bardzo zaawansowany, więc aby nie zdemolować modelu oklejonego blaszkami tylko w niewielkim zakresie udało się to poprawić. Więc jest jak jest... Przepraszam za jakość fotek... Brak sprzętu i umiejętności. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Całkiem sprytna scenka, fakt słabsza jakość zdjęć odbiera całej pracy sporo, ale tego się nie czepiam, bo u mnie foty też kuleją. Studnia mi coś przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 znakomite figurasy ! hams tez elegancki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Godzien jest lepszych zdjęć. Z tego co widać to zacny model ale chciałoby się go lepiej obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Zgadzam sie z kolegami co do zdjec ktore popsuly radosc ogladania. Spiton ma racje, figury bardzo fajnie zrobione, merytoryka w tym przypadku na niezlym poziomie. Maly detal, kabure klientowi z MG34 bylo na czarno zrobic i owijacze na jego spodniach mnie nie do konca przekonuja ale nie mowie ze nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Winietka zasługuje na o wiele lepszą sesję fotograficzną Po jakości obecnych zdjęć podoba mi się, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Niezła Dioramka . Panzerek solo cacany - tylko te kolory sfiksowane...na fociach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 26 Października 2015 Autor Share Napisano 26 Października 2015 Kilka chyba trochę lepszych fotek... w świetle dziennym i bez lampy. Szału niestety dalej nie ma, ale jak to się mówi: złej baletnicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Fajny model! Jedyne co bym zróżnicował, to kosz na wieży i samą wieżę bo to dwie powierzchnie płaskie, które się zlewają. Prosi się o lekkie obicia ew. kanister etc. Scenka jak i kompozycja zacna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Dzięki za komentarze i uwagi... Postanowiłem wrzucić jeszcze kilka fotek, ale obiecuje, że to już ostatni raz jeśli chodzi o ten model :c))). Zmieniłem tło i oświetlenie... chyba wyszło nieco lepiej, ale zdaje sobie sprawę, że te moje foty koło profesjonalnych nawet nie leżały :c))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi