makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Napisano 28 Kwietnia 2016 Sprawę uznaję za zakończoną, żeby nie przekombinować. Usunąłem klapkę z lunety, wymieniłem głowę stojącemu załogantowi. Pomimo malowania kilkukrotnego poprzedniej wersji w czapce pozorant wyglądał jak klaun, może trochę ze względu na kretyński wyraz twarzy. Główka żywiczna. Pomalowałem korek od butelki na przednim siedzieniu. Całość wygląda tak. Teraz z czystym sumieniem mogę przygotować się do konkursu Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 28 Kwietnia 2016 Super Moderator Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetny! Dodatkowo fantastyczna mała winietka wyszła! Się napracowałeś ;-) pozdrawiam Christian Cytuj
Adams M1A1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Napisano 28 Kwietnia 2016 W porządku ,i moje klimaty ( "czekoladowe ciastko" rządzi ), z czego robisz te pasy do zamocowań Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj
makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Napisano 28 Kwietnia 2016 W porządku ,i moje klimaty ( "czekoladowe ciastko" rządzi ), z czego robisz te pasy do zamocowań Pozdrawiam M1A1(HA) Dzięki, ale ciastko jest oszukane. Tylko 5 kolorów, zamiast 6 .Wszelkie pasy i troki są z papieru+wikol. Cytuj
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2016 Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetna praca. Znowu mi będziesz konkurencję robił w konkursie, he, he. W każdym razie chętnie będę oglądał twój kolejny model. Cytuj
makinen Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Napisano 28 Kwietnia 2016 Świetna praca. Znowu mi będziesz konkurencję robił w konkursie, he, he. W każdym razie chętnie będę oglądał twój kolejny model. Bazylms- zbuduj w konkursie humvee, to się szanse wyrównają Cytuj
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2016 Napisano 28 Kwietnia 2016 Taaa, to jakby z Connorem McGregorem do oktagonu wejść. W każdym razie zostać wyprzedzonym przez ciebie to żaden wstyd, robisz świetne modele i tyle. Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Bardzo podoba mi się grunt... lubie takie dopracowanie tematu gdy kamiory nie są wszystkie takich samych gabarytów i nie są sypnięte po wierzchu tylko trochę "wciśnięte" - super naturalnie to się prezentuje. Za o masz u mnie dodatkową "extra gwiazdkę" PS: jedna rzecz mnie tylko zastanawia (tak pod kątem "wojennej praktyki") - dioramka wygląda na klimaty zwiadowcze więc czy mimo wszystko przy 2 osobowej załodze jeden nie powinien siedzieć za kółkiem? Przy nagłej ewakuacji ten klęczący z mapą za dużo czasu straci zanim się znajdzie za kółkiem - będzie musiał obiegać nieosłonięty maskę albo gramolić się przez klamoty na siedzeniach Cytuj
makinen Napisano 3 Maja 2016 Autor Napisano 3 Maja 2016 M.A.V.- interpretacji może być tak wiele, jak oglądających i zawsze pojawie się jakieś "może". Pamiętaj, że to pojazdy miały trzyosobową załogę, więc kierowca mógł się gdzieś zawieruszyć... Zawsze będzie margines do interpretacji. Na pocieszenie- w konkursowej diorami postaram się zostawić jak najmniej pola do domysłów. Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 makinen - ja to absolutnie nie pisałem żeby się czepiać bo dioramka mi się bardzo podoba. Myślałem że zespół 2 osobowy, ale jak kierowca wyszedł z kadru to wszystko jasne Cytuj
makinen Napisano 3 Maja 2016 Autor Napisano 3 Maja 2016 Absolutnie nie potraktowałem tego, jako czepiania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi