Marcin M. Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Witajcie, chcę zaprezentować Wam moją skromną kolekcję.Liczę na Wasze komentarze i uwagi. Model Actrosa malowałem gąbką Humbrolem 55, od siebie dałem tylko kable. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Witaj Marcin Na Forum w Galerii mamy zasadę wstawiania zdjęć, a nie linków. Po za tym nie każdemu chce się tracić czas na otwieranie ich, wystarczy jak podmienisz kody i będzie po sprawie. Dla przykładu jeden podmieniłem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzięki za pomoc, już poprawione! Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Model czysto sklejony, prezentuje się super. Jedynie do czego ja się mogę przyczepić to srebrne piasty w tylnej osi. No i zastanawia mnie ta niewiarygodna przejrzystość kloszy lamp. Czy aby na pewno one tam były?? Poza tym fajny lakierek i grafika na nim. Model można zaliczyć do udanych. Powodzonka przy kolejnych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Hej Szakalu, zapewniam Cię, że klosze są na swoim miejscu, kleiłem je Clear Fixem Humbrola, bardziej się bałem jak wyjdą uszczelki na kloszach. Co do lakieru, to osiwiałem prawie kładąc go, ale jak się nie ma aero, to trzeba trochę się pomęczyć. Kalki z zestawu. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Model bardzo ładny. Szczególnie podziwiam lakier nakładany gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale popełniłeś błąd Bo dałeś częśc od Actrosa MPI a to jest MPII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Wstyd albo nie wstyd ale pierwsze słyszę o takiej technice malowania Ale trzeba przyznać ładnie się z Actrosem uporałeś A powiedz mi czy felgi są pomalowane dwoma innymi lakierami czy to wina fotek ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Paweł216Ta część złamała mi się w trakcie , stąd ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Bodzio Chyba wina światła, felgi malowane humbrolem 11. Co do gąbki, tak mi poradził koleżka. Dobrze to wychodzi z metalikami, z błyszczącymi trzeba uważać na paproszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Mnie osobiscie nie podoba sie faktura farby na kabinie. Ladniej by bylo, gdyby ladnie lsnila. Poza tym, model wyglada na poprawnie zlozony. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Szczerze mówiąc i mnie nie przekonuje faktura lakieru, nie mówię, że ma sie świecić jak psu ..., ale ta wygląda na porowatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale ogólnie nie jest źle, plus za starania, Ale fakt mogłeś spróbować sprajem na pewno jest taki kolor w palecie motipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi