Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam! Skończona w sobotę Scania, model pochodzi z zestawu subaru ale mam już taką Scanię i postanowiłem zrobić ją bez spojlerów. Taka zwykła ciężarówka. Te zdjęcia chyba dobrze oddadzą kolor modelu (taki kameleon własnej produkcji - niebiesko-fioletowy) Maskę przykleiłem taśmą dwustronną żeby możnabyło ją zdjąć i odchylić kabinę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 No no no Ładnie, ładnie, ale mógłbyś zrobić jeszcze uszczelki lamp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Czysto i schludnie -mi się podoba W kolejnym modelu postaraj się w tylnych lampach zastosować farbki typu clear(czerwony kolor) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Ech tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Fajnie że się podoba! Bodzio muszę zakupić tą farbkę! Taka ciekawostka: Tylne nadkola są tylko zamienione stronami, lewe z prawej a prawe z lewej. Mam nadzieję że dostrzegliście efekt kameleona, na żywo jest bardziej widoczny a w słońcu to po prostu masakra! Pozdrawiam! PS: Niedługo następna galeria! Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Wygląda bardzo fajnie, ja bym trochę umorusał troszkę rdzy. Nie mniej jednak tak bez wodotrysków. Jest Ładnie, no może tylko te kołpaki na tylnej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie miałem chromowanych felg tylnych więc dałem dekle. Przednie zostały mi od australian truck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Proste, gustowne i czyste, bardzo mi się podoba, jedynie co widzę to pofalowany daszek nad szybą , lampy nie zostały pokryte czarna farbą na rantach oraz brak okablowania, co nie zmienia faktu że ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Idealnie by do tej babci pasowała jakaś wanna ,ale niestety nie ma takiej na rynku . Może budowa od podstaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Piękna babcia Bodzio ma racje jakaś wanna by tu pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Bodzio zafunduj mi styren i zawiechę to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Odetnij dach w naczepie z zestawu i już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Atrakcyjny modelik, ladnie sie prezentuje. Tylko zlituj sie nad nami wszystkimi i wywal to cos, co ma imitowac tabliczke na dachu... Tragicznie krzywe to wyszlo...!!!! Albo zrob na nowo, bo szpeci calosc. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Zamiast tabliczki mogłeś dać ze dwie lampy, poprawiło by to wygląd i tak już ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzięki koledzy! Na początku chciałem zrobić taki "koszyczek" jak na Scani wrecker ale w końcu zrobiłem to co jest. Myślałem też nad jakimiś halogenami. A daszek przeciwsłoneczny jest lekko pofalowany bo taki już był w pudełku zgnieciony ale trochę go naprostowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 A daszek przeciwsłoneczny jest lekko pofalowany bo taki już był w pudełku zgnieciony ale trochę go naprostowałem. Dla mnie może być taki pofalowany bo tak na prawdę w wielu samochodach ciężarowych blenda nie jest idealnie prosta gdyż ogromny wpływ ma na nią słońce Pojazd ładnie wykonany. Muszę pogratulować lakieru. Jedyne co mi nie pasuje to ta reklama na dachu w stylu NL. Powinieneś to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam. Model zrobił na mnie pozytywne wrazenie, bardzo czysto zrobiony.Jezeli chodzi o lakier to kolor ładny ale chyba nie byl polerowany. z bliska widac ze jest to taki jakby półmat (metaliki tez sie poleruje) no chyba ze bezbarwny bedzie. Napis speedline tak jak koledzy napisali, troszke chyba nie wyszedł. Dekle z tylu wygladaja kiepsko(tez takie ostatnio zrobilem i juz nigdy nie zrobie), powinny byc wklesłe a nie wypukłe. Ktos mi doradził " odwróc je"... Pod kalki tablic tez by pasowało cos dawac a nie naklejac- z tyłu to nie fajnie wyglada. No i kabli brak.Ogólnie bardzo ładnie...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Po prostu NIEBIESKI KOCUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Piękinie piknie Ci wyszła, tylko że ja mam inne ale zderzak jest krzywo przymocowany. Mi by do niej pasowała chłodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi