piotrekpbfish Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Witam. Chciałem zaprezentować mój najnowszy model. Niektórzy z Was widzieli go już na MTM-ie. MAN był budowany prawie rok. Ogólnie z efektów jestem zadowolony, jak na swoje możliwości. W modelu nie używałem żadnych kitów, itp. Wszystko było robione z polistyrenu z pomocą szpachli. Kolor to srebrny metaliczny od Humbrola. Kalki też drukowałem własnoręcznie. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ekspertem to ja z pewnością nie jestem, ale modelik jest bardzo fajny, no i ogromny plus za własnoręczne kalki, swietnie to wszystko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Kalki tutaj to pikuś. Model super i jedyny TGX w Polsce, nie wiem jak wygląda sprawa europejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 IMHO model wyśmienity, tylko to lewe lusterko jest nie należycie ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Przede wszystkimduze brawa za wykonanie ramy w wersji 8x4 - piekny Man. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Ciekawy projekt.Super wykonanie.Bardzo podoba mi sie silnik.Naprawde wyrazy uznania fajnego modelu.Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 To kawał naprawdę dobrej roboty. Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Co tu dużo pisać cudny,szczególnie podziwiam Cię za to ,że nic nie było kupowane tylko własna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Piękna maszyna jedyne co mi się rzuca w oczy to mało wyraźne światła, ale to jest pikuś ;) Tak jak napisał Kuba wielkie brawa i ogromne za ręczne robótki DUUUUUUŻY szacuneczek dla Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Piękny rzeczywiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 gratulacje! fotka admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi