dawid xd Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam trochę się zagalopowałem z klejeniem ale to nic. Zrobię warsztat, o to mój Panzer IV H. Zdjęcia : . Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 strasznie zapaćkałeś klejem jak CA to teraz trudno będzie ci to usunąć, nawierć koniecznie dziurę w wylocie spalin w tłumiku... PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Witaj, tak jak powiedział nibur92 możesz mieć problem z usunięciem nadmiaru kleju ratuje Cie chyba tylko papier ścierny przyklejony na wykałaczkę. Jeszcze zauważyłem, że nie zaszpachlowałeś jamek skurczowej na drzwiczkach bocznego włazu. Może warto by się było tym zająć bo miejsce jak najbardziej na widoku? ;) Powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 (edytowane) Będzie coś z tych pasteli?? : Trochę już wyszlifowałem ten klej, ale jeszcze będę musiał. Longer08 możesz mi to zaznaczyć na zdj? O co Ci chodzi?? Był bym wdzięczny.Aha drzwiczki nie są jeszcze przyklejone do wieży, to tylko taka mała przymiarka. Edytowane 15 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Spoko, że idziesz w tym kierunku czyli niemieckiej pancerki i skali 1/35. Z tych pasteli raczej nic nie rób bo to są mokre pastele i kolory totalnie bezużyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Proszę: Są dość małe ale jednak widoczne i psuja efekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Z tych pasteli raczej nic nie rób bo to są mokre pastele i kolory totalnie bezużyteczne. Na odwrocie pudełka jest napisane, że są to pastele suche artystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 jak suche to moga byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 jeszcze dodam ze warto by było zrobić z drutu uchwyty na wierzy, bo widzę ze jeden jest pęknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 jeszcze dodam ze warto by było zrobić z drutu uchwyty na wierzy, bo widzę ze jeden jest pęknięty Właśnie chyba tego pękniętego zrobię z drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 jeszcze dodam ze warto by było zrobić z drutu uchwyty na wierzy, bo widzę ze jeden jest pęknięty Właśnie chyba tego pękniętego zrobię z drutu. Oj tak, trzeba to poprawić, najlepszy do tego będzie drut 0,4-0,5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Tak jak koledzy napisali Dawidzie, to jedynie z tym nadmiarem kleju na wierzy możesz mieć kłopot i oczywiście jeszcze wymiana uchwytu z plastiku na drut. Powodzenia w dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 I jeszcze jedno, boczne włazy, ścień je i to koniecznie, nawet Maus nie miał takiego pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafisz Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Co do tych pasteli. Mam takie same, efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 (edytowane) Przepraszam, że tak długo relacja stała w miejscu. Ale mało czasu coś mam na modele teraz :-? :-x Co ja się tak tłumacze, teraz przejdę do tematu. Przedstawię co zrobiłem w ostatnim czasie. To co przez ostatni czas zrobiłem to dorobiłem uchwyt do wieży i pomalowałem koła. Życzę miłego oglądania fotek. Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 No no, koła ładnie czysto pomalowane bandaże również. jak na razie ok. Tylko ten klej przy uchwycie drucianym trochę zeszlifuj. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 No no, koła ładnie czysto pomalowane bandaże również. jak na razie ok. Tylko ten klej przy uchwycie drucianym trochę zeszlifuj. :P Cieszę się, że komuś się podoba. Zeszlifuje zeszlifuje Papierem na wykałaczkę i heja Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Zdjęcia ostatnich prac : Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Na pierwszym zdjęciu zaczepy przykleiłeś nieprawidłowo! Powinno być tak: Przekręć o 90*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Już poprawiłem. Dzięki A mam pytano. To ma tak odstawać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2010 Zrobiłem uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Wracając do tematu pasteli - też kiedyś dokładnie takich używałem (bo to są SUCHE PASTELE), choć paleta kolorów była bardzo uboga. Do brudzenia nadawały się znakomicie. Co do samego zastosowania takich kredek, można nimi wyprawiać i takie rzeczy, ale to już chyba wszyscy widzieli . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Już poprawiłem. DziękiA mam pytano. To ma tak odstawać?? Te części nie mają nic wspólnego z rzeczywistym wyglądem, więc mogą sobie odstawać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Prawda model akademy jest strasznie uproszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 Pomalowałem pierwszą warstwe na wannie. Pujdą jeszcze ze 2 warstwy, zobaczymy jak wyjdzie 2... oto zdj : Pzdr Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi