WitoUN Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Już od dłuższego czasu planowałem tu coś wrzucić ale nigdy nie udawało się mimo,że konto mam już od kilku lat. Za to często przeglądam forum więc właściwie czuję się tu jak w domu Wreszcie udało mi się coś sklecić od A do Z więc postanowiłem się z Wami podzielić. Model to oczywiście rewelacyjny Eduard Dual Combo.Drugi model posłużył za dawcę potrzebnych elementów. Jako wspomagacz posłużyły dedykowane blaszki z zestawem kalek i masek. Mig powstawał pierwotnie jako Bis z Babich Dołów lecz niestety przegrałem walkę z Alcladami i musiałem ratować się kamuflażem którego unikałem już dłuższy czas. Oczywiście inspiracją dla mnie był Mig Sebastiana C. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Miałem okazję widzieć na żywo, był to jak dla mnie jeden z ciekawszych modeli na całej wystawie. Gratuluje nieprawdopodobnych umiejętności manualnych ja nawet nie wiem jak podejść do czegoś tak małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Bardo piękny model. Kolejny dowód na to, że skala 1/144 rozwija się i ma ogromny potencjał. Mógłbyś napisać, które części są Twoim rękodziełem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitoUN Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Dzięki Mój wkład to to co widać na pierwszy rzut oka czyli awionika,radar i to co pod garbem.W kabinie to fotel,celownik i to co na "podszybiu". Aaa no i przedział z akumulatorem. Oprócz tego wózki,koziołek i w hamulce aerodynamiczne choć w zasadzie to pochodzą od dawcy więc nie wiem czy można je zaliczyć do tej kategorii. W linku widać co jest z blaszek http://www.hobbysta.pl/mig-21bis-1144-eduard-blaszki-p-20074.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Pierwsza galeria na forum i od razu takie cudeńko Detale robią wrażenie, mógłbyś wrzucić jakieś fotki z warsztatu? Chętnie obejrzałbym go sobie na żywo, będziesz go wystawiał w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitoUN Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Zdjęcia z warsztatu w zasadzie nie miały być publikowane więc na drugim planie może być delikatny nieład ;) https://drive.google.com/folderview?id=0B3GUzMXVkD71aE9kSzB4alpYb0U&usp=sharing A do Bytomia mam rzut beretem więc pewnie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Nie moja skala.....na szczęście,bo bym dostał zawału-nie widząc części ........ale robotę toś pan tu odwalił przepiękną-JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Widziałem na żywo w Stalowej Woli. Jakie to małe i jakie to dokładnie zrobione! Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Super maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Brawo, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Bardzo fajny. Dobrze zrobiona 144ka cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi