WitoUN Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) Witam Już od dłuższego czasu planowałem tu coś wrzucić ale nigdy nie udawało się mimo,że konto mam już od kilku lat. Za to często przeglądam forum więc właściwie czuję się tu jak w domu Wreszcie udało mi się coś sklecić od A do Z więc postanowiłem się z Wami podzielić. Model to oczywiście rewelacyjny Eduard Dual Combo.Drugi model posłużył za dawcę potrzebnych elementów. Jako wspomagacz posłużyły dedykowane blaszki z zestawem kalek i masek. Mig powstawał pierwotnie jako Bis z Babich Dołów lecz niestety przegrałem walkę z Alcladami i musiałem ratować się kamuflażem którego unikałem już dłuższy czas. Oczywiście inspiracją dla mnie był Mig Sebastiana C. Edited January 31, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Miałem okazję widzieć na żywo, był to jak dla mnie jeden z ciekawszych modeli na całej wystawie. Gratuluje nieprawdopodobnych umiejętności manualnych ja nawet nie wiem jak podejść do czegoś tak małego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Bardo piękny model. Kolejny dowód na to, że skala 1/144 rozwija się i ma ogromny potencjał. Mógłbyś napisać, które części są Twoim rękodziełem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitoUN Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Dzięki Mój wkład to to co widać na pierwszy rzut oka czyli awionika,radar i to co pod garbem.W kabinie to fotel,celownik i to co na "podszybiu". Aaa no i przedział z akumulatorem. Oprócz tego wózki,koziołek i w hamulce aerodynamiczne choć w zasadzie to pochodzą od dawcy więc nie wiem czy można je zaliczyć do tej kategorii. W linku widać co jest z blaszek http://www.hobbysta.pl/mig-21bis-1144-eduard-blaszki-p-20074.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianC. Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Pierwsza galeria na forum i od razu takie cudeńko Detale robią wrażenie, mógłbyś wrzucić jakieś fotki z warsztatu? Chętnie obejrzałbym go sobie na żywo, będziesz go wystawiał w Bytomiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WitoUN Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Zdjęcia z warsztatu w zasadzie nie miały być publikowane więc na drugim planie może być delikatny nieład ;) https://drive.google.com/folderview?id=0B3GUzMXVkD71aE9kSzB4alpYb0U&usp=sharing A do Bytomia mam rzut beretem więc pewnie będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Nie moja skala.....na szczęście,bo bym dostał zawału-nie widząc części ........ale robotę toś pan tu odwalił przepiękną-JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matee Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Widziałem na żywo w Stalowej Woli. Jakie to małe i jakie to dokładnie zrobione! Piękny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Bardzo fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Super maluch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Brawo, podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Bardzo fajny. Dobrze zrobiona 144ka cieszy oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts