shadowmare Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Modelik prosty i przyjemny. Ja żeby sobie go trochę utrudnić dorobiłem wysoki ogon. Trochę inaczej bym go teraz zmalował (górę szczególnie) ale myślę, że nie ma dużego niesmaku. Z dodatków użyłem tablicę Yahu, kalki Techmodu i maski Montexu. Trochę też pozmieniałem we wnętrzu i dodałem tłumiki do karabinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Gdzieś już widziałem ten warsztat i model, ale napiszę raz jeszcze - super! Włoskie maszyny zawsze mi się podobały, ta jakoś w szczególny sposób pokraczna - nawet bardzo, a tu jeszcze fajne wykonanie i dużo smaczków w malowaniu. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Bardzo mi się podoba to malowanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Takie kombinowane malowania zawsze są świetne. Łapie za oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Podoba się Malowanie bardzo fajne, wyszło super. Maskowałeś czymś czy malowane z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 12 Września 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Września 2017 Fajny co więcej pisać i oczywiście +5 za skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Witam Twój kunszt modelarski jest naprawdę widoczny w każdej kolejnej pracy. Tutaj dobitnie pokazałeś, że wspaniale opanowałeś aerograf, bo te plamy nie są proste do wymalowania. Według mnie powinieneś jednak zrezygnować z tego mazidła na koła, bo to nie wygląda fajnie. Jakby ktoś opony z pędzla pomalował szarą farbą. Poza tym super. Według mnie twój drugi najlepszy model po Tomahawku. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Dzięki za pozytywne komcie! Gdzieś już widziałem ten warsztat i model, ale napiszę raz jeszcze - super!Włoskie maszyny zawsze mi się podobały, ta jakoś w szczególny sposób pokraczna - nawet bardzo, a tu jeszcze fajne wykonanie i dużo smaczków w malowaniu. Pozdrawiam Hubert Dziękuję. Dla mnie liczy się przede wszystkim malowanie. Ładność maszyny ma drugorzędne znaczenie.Podoba się Malowanie bardzo fajne, wyszło super. Maskowałeś czymś czy malowane z ręki? Z ręki, jeszcze starym aero, teraz mam japońca i wyszłoby ostrzej. WitamTwój kunszt modelarski jest naprawdę widoczny w każdej kolejnej pracy. Tutaj dobitnie pokazałeś, że wspaniale opanowałeś aerograf, bo te plamy nie są proste do wymalowania. Według mnie powinieneś jednak zrezygnować z tego mazidła na koła, bo to nie wygląda fajnie. Jakby ktoś opony z pędzla pomalował szarą farbą. Poza tym super. Według mnie twój drugi najlepszy model po Tomahawku. Pozdrawiam Kornik Oj tam, kunsztem bym tego nie nazwał, trochę treningu z aero. Serio, zero większych trudności. Opony brudzone są piaskowym pigmentem, może zdjęcia trochę przekłamują ale kolor jest lekko żółtawy a nie szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi