Liteonit1 Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 Noo wybaczymy. Ale żeby to ostatni raz! xD Pozatym to prace wrą w dobrym kierunku Jedziesz dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 No, to zem ruszyli z kopyta... Wieża pomalowana, jutro spróbuje obicia porobić no i kalki dam Znowu nie wyraźnie ale ni ma co oglądać! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Ładna ta wieża! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Ładnie ci to malowanie pędzlem wychodzi. Może czas zainwestować w aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Wieża poobijana i zakurzona, to jest efekt końcowy, że chyba coś jeszcze poradzicie co zrobić Oczywiście reflektorki będą dorobione i właz z domalowanymi wizjerami Nie wiem jak wam ale mi się to nawet podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Mi tez sie podoba ta wieżyczka. Mimo, że nie przepadam za współczesnymi, ale Twój model już mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Miło mi że moja praca się podoba Taki mały updejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 A mi się nie podobaja obicia, są mega nienaturalne, spodziewałem się czegoś lepszego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 No niestety, ale obicia to katastrofa. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Fakt , lepiej jak byś go przykurzył niż robił obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Zamalowałem część obić, te robione metalizerem I Mikołaj przyleciał z prezentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Powodzenia w montażu lufki od RB Świetny produkt, ale wymaga cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 I Mikołaj przyleciał z prezentem Koniecznie zaopatrz się w CA w żelu, będzie pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Po masakrze z lufą daje świąteczny updejt Wiem, że się nie spodoba, ale jak już robić to do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Widzę że powolutku do celu A mnie się właśnie - no podoba. Ale mam ''ale'' - widać dziwne ślady(szczególnie na 3 fotce,bok wieży) co to jest? Na lufie też je można spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Ale mam ''ale'' - widać dziwne ślady(szczególnie na 3 fotce,bok wieży) co to jest? Na lufie też je można spotkać... Pościerany paluchem kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 chodzi Ci zapewne o kable:P wieża bardzo żywa i fajna, czekam na dalszy up-date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 chodzi Ci zapewne o kable:P wieża bardzo żywa i fajna, czekam na dalszy up-date Jeżeli to do mnie to sam jesteś "kabel" haha ;P (jocke) Co do tego drugiego to rzeczywiście - ja też czekam Wesołych i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi