TankRed1070 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 No i przyszedł czas by zacząć jakiś "gorący" temat. Chcę zbudować to: Czyli BRDM-2 M97 Żbik-B 10 Bryg. Kawalerii Panc. używany w Iraku o wdzięcznym imieniu "KOJOT" Podobnie jak w oryginale, będzie to modernizacja standardowego BRDM-2. Bazą będzie ten zestaw ACE: Mam jeszcze garść bezcennych dodatków: Czyli żywiczne koła ze SKOT-a ARMO ( THANKS JEFF! ) z których wykorzystam opony oraz kulfoniastą wieżę, która została mi z Vodnik-a. Nie potrzeba lepszej bo czeka ją "dogłębna modernicacja" Oprócz tych dodatków mam jeszcze całyt mój modelarski jak i domowy śmietnik do dyspozycji Nie zakładam że skończę model w terminie więc start w konkursie jest jedynie czysto towarzyski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 nawet towarzysko ale się należy Kibicuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Czyli BRDM-2 M97 Żbik-B 10 Bryg. Kawalerii Panc. ta "świnia" niejest z 10BKPanc. tylko z 1BCT (1st Brigade Combat Team) Międzynarodowej Dywizji Centrum Południe. Zdjęcie zrobone na moje oko w bazie "Bravo" w Al Hillah. Te pojzady przechodziły z rąk do rąk co zmiana. Powodzenia przy struganiu ACE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 Gerd: wielkie dzięki za sprostowanie. Napisałem jak podali w necie i tyle bo temat nowy dla mnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 wielkie dzięki proszę bardzo. Tu masz jeszcze tu obrazki. Wprawdzie w większości to "oliwia" albo "tweety" ale zasada jest ta sama: w końcu to jedna rodzina: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 No to zasiadam w pierwszym rzędzie. Chipsy, piwo gotowe. Będzie co oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 wooow!! siadam w drugim rzędzie i będę często tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 viewtopic.php?t=775&highlight=brdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Dobre bo polskie Będziemy ogladać razem z moim Krazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 Gerd: Dzięki za piękne zdjęcia! Sporo pomogą przy malowaniu i detalizacji Grzegorz: Dzięki! Te zdjęcia znam bardzo dobrze Bez nich w ogóle bym się za Kojota nie brał. BEZCENNE!!! Grzes, Andrzej_LK, Skoti: dzięki serdeczne. Uprzedzam jednak że tempo nie będzie zawrotne. Ale gdybym wątku nie zakładał to byłoby jeszcze wolniejsze... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 hmm... drugie zdjecie od gory w poscie Gerd, w tle za brdm to kancelarie na podwoziu stara 266? pytam bo nie widzialem takich a chyba nie mozliwe zeby to byly 66 "pszczolki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 TankRed1070 nie ważne tempo, ważne atrakcje i efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Czy dobrze rozumiem i Jeffowi udało się sklonować koła Brawo za temat i dlaczego wcześniej nic nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 komu chcesz mówić o niezawrotnym tempie? Żółwikowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Gdzieś mam zdjęcie Kojota od tyłu, jak znajdę to na PW podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Gdzieś mam zdjęcie Kojota od tyłu, jak znajdę to na PW podeślę. A nie lepiej udostępnić wszystkim na forum... tak tylko sugeruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 (w pewnej publikacji i nie wiem czy mogę dać po prostu skan strony na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 (w pewnej publikacji i nie wiem czy mogę dać po prostu skan strony na forum) Niech Twoje sumienie to rozsądzi... Edukować trza naród a nie informacja zatajać... Opisz źródło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 Jak podasz źródło to nie powinno być problemu. Wszak to cytowanie a nie wykorzystywanie w celach zarobkowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 w tle za brdm to kancelarie na podwoziu stara 266? to nie "kancelarie", a warsztaty np.: Ł-2, WOP, B-1, ewentualnie autobusy sztabowe Sarna-2 lub AS-250. wszytsko to na podzwoziu 266. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Gerdaha dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Kończe teraz BRDM'a tyle, że trochę większego, ale na pewno tak dobrze nie wyjdzie. Życzę powodzenia! Wiem, że będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 A Kojot powoli powstaje. Powoli, bo projekt "MLRS" zyskał pierwszeństwo Kadłub sklejony: Schnie teraz po szpachlowaniu. Powstało też pierwsze koło: żywiczna opona (z koła SKOT-a) na obręczy z BRDM-a: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 już słyszę głos kojota: aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu! dawaj do przodu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 W tym temacię też Cię naciskam na nowe foto z postępu, chociaż by sklej kolejne kilka elementów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi