rollingstones Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Projekt uważam za zakończony - nie będzie figury bo zasłania mi wannę pojazdu a po za tym zamierzam wystawić scenkę w kategorii pojazdy w Bytomiu. I na razie przestaje robić wraki bo mi się już znudziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 Świetny model. Bardzo mi się podoba. Chciałbym też takie cuda umieć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 A ta jeszcze ładniejsza Oj będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 26 Grudnia 2009 Share Napisano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Seb - jakiś świąteczny wysyp prac rollingowych ? Ta czwórka bardziej przypadła mi do gustu niż Pantera z kartami. Lepiej (realistyczniej) wygląda wypalenie tanka. Jednakowoż bardziej mnie interesuje "tło" - murek, furtka, paprotkowe pnącza. Możesz je dofocić (koncentrując się na otoczeniu, nie panzerku)? Po jakichś "zagranicznych" konkursach nie jeżdżę, a czuję wyraźny niedosyt zdjęciowy . Praca jest spójna i nawet fajnie, że bez figurek zostanie . na razie przestaje robić wraki bo mi się już znudziły I co teraz? Na pewno jakaś zimóweczka ... P.S. Jaki jest Twój patent (kolorki) na malowanie bakelitowych uchwytów nożyc do drutu? Dobrze to wygląda. Edytowane 27 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 a może byś popróbował jakiegoś "prawdziwego" wraku? mam na mysli czołg rozerwany na części elementarne. robota straszna ale efekt może być ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Tak będę za jakiś czas robił rozbitą Panterę z wnętrzem i rozwaloną całą boczną płytą pancerza, z Prus Wschodnich zimą 1945 roku. Jednak wraki mnie nie pociągają są bardzo proste w malowaniu wbrew pozorą a dodatkowo mam ostatnio fazę na miejskie winietki z akcją dynamiczną. Seb - jakiś świąteczny wysyp prac rollingowych ? Koniec roku - chciałem dokończyć wszystko z tego roku. Bilans pięć winiet i jedna nieudana nieskończona. Ta czwórka bardziej przypadła mi do gustu niż Pantera z kartami. Lepiej (realistyczniej) wygląda wypalenie tanka Ja powiedziałbym że inaczej - bardziej kolorowo ale wcale nie realistyczniej. Pojazdy z zimmeritem paliły się mniej efektowniej modelarsko bo nie można ich rdzawić. Przejrzyj zdjęcia kolorowe rozbitych Panter to się przekonasz. Jednakowoż bardziej mnie interesuje "tło" - murek, furtka, paprotkowe pnącza. Możesz je dofocić TO dosyć duży problem - czołg zasłania mur i jest tam cień - muszę prześwietlić czołg aby to wyszło. Jak chcesz to ci zrobię. I co teraz? Na pewno jakaś zimóweczka ... Nie kilka miejskich - prawde mówiąc ziema mnie pokonuje na razie. miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Efekt wypalenia jest po prostu epicki! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Moim zdaniem to mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi