lolek300124 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Koledzy wiem, że wstyd ale moglibyście powiedzieć mi jak się zmienia bo zapomniałem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Koledzy wiem, że wstyd ale moglibyście powiedzieć mi jak się zmienia bo zapomniałem!! Już zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Dziękuję Tornado za zmienienie za to wielkie piwo ,mnie było się wstyd przyznać. Dzięki sandi za kontakt z tornadem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Nmzc.Po to mamy tą małą społeczność- forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Dziękuję Tornado za zmienienie za to wielkie piwo ,mnie było się wstyd przyznać. Dzięki sandi za kontakt z tornadem! Wystarczyło wejść w pierwszego posta rozpoczynającego ten Twój temat i edytować nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Małe deptanie do przodu!! Obodowa aku! (jeszcze będzie szpachlowana gdzie nie gdzie i szlifowana) Próby zrobienia łap mocujących zbiornik zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Skoro obudowa aku bedzie szlifowana i szpachlowana to wlasciwie po co dajesz fotki?Daj jak bedzie zrobione. jak z kazdą rzeczą sie pokazesz na forum to zamiast 5 stron tematu wyjdzie ci z 30, a pracy masz sporo.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2010 Chciałbym się jeszcze spytać z czego mogę zrobić takowe szpice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Pręt/profil styrenowy, wsadzony do wiertarki i staczasz papierem ściernym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Pręt, na którym mocuje się stopień ma nieprawidłowy kształt. A skrzynka powinna mieć jeszcze kilka detali, o których mam nadzieje wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Wiem skrzynia jest jeszcze w fazie budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Chciałbym się jeszcze spytać z czego mogę zrobić takowe szpice?? A ja sie zapytam z czego zrobisz te felgi? Bo standardowe to one nie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteuszo Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 kolego model piękny aż zabiera dech w piersiach brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Widzisz tu gdzieś ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Widzisz tu gdzieś ten model ? Moze patrzy oczami wyobrazni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Albo zajrzał do kryształowej kuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 pewnie nie czyta postów tylko klika w linki i oglądał tą 1:87 z herpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 Mała aktualizacja. Przerobiłem turbinkę (odwróciłem ją w poprzek) tak jak jest to w nowych R-kach R500, 560 ,620 Poszpachlowałem bak . Pomału okablowuję ramę. Poszpachlowałem agregat!! Zbiornik AdBlue( jeszcze włożę go do DOT-u) A tak na dzień dzisiejszy wygląda całość. PS. Obudowa aku będzie jeszcze robiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Sorki, że post pod postem, ale to aktualizacja! Zderzak. Kasta. Glob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Dlaczego dałeś ostatnią oś jak do napędu 6x4 skoro jest to oś wleczona i podnoszona, czyli 6x2 i powinna ona wyglądać zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Ona nawet nie jest przyklejona będę robił oś wleczona od nowa. Tylko przymierzałem jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Bak jest odwrotnie, rama krzywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Hmm no nie wygląda najgorzej... Ale tak jak mówi voseba rama jest krzywa... Przynajmniej tył ramy na to wskazuje Co do reszty nie mogę się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Bak jest odwrotnie, rama krzywa.... Taki komentarz zachęca do działania. Jednak jest to racja powinieneś się bardziej przyłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Witam.pomysł fajny ale gorzej z wykonaniem.mam wrazenie ze sie troche spieszysz i chcesz wszystko pokazac a tak naprawde to do konca nie wiesz jak to zrobic. Masz jakiekolwiek dokumentacje??Robisz troche "na pałe" a jak ktos zauwazy bład to od nowa robisz jakis element...Po co zdjecia globu??wszyscy chyba wiemy jak on wyglada w Scanii. ...Zbiornik AdBlue( jeszcze włożę go do DOT-u)- to po co zdjecia?pokaz juz zrobiony... ...Obudowa aku będzie jeszcze robiona:)- pokaz dopiero jak zrobisz... ... A i fajnie ze poszpachlowałes bak- narazie to jest niezle porysowany- pokaz go dopiero jak zrobisz. Widze ze pokazujesz wszystko co ma byc zrobione i jest na etapie początkowym. postaraj sie robic fotki juz czegos konkretniejszego- co ja mam oceniac na tych zdjeciach? Formy Italerki na globie, zderzaku czy kaście? Powodzonka w pracach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi