Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy wiem, że wstyd ale moglibyście powiedzieć mi jak się zmienia bo zapomniałem!!

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Koledzy wiem, że wstyd ale moglibyście powiedzieć mi jak się zmienia bo zapomniałem!!

Już zmieniłem

Napisano

Dziękuję Tornado za zmienienie za to wielkie piwo ,mnie było się wstyd przyznać. Dzięki sandi za kontakt z tornadem!

Napisano
Dziękuję Tornado za zmienienie za to wielkie piwo ,mnie było się wstyd przyznać. Dzięki sandi za kontakt z tornadem!

Wystarczyło wejść w pierwszego posta rozpoczynającego ten Twój temat i edytować nazwę

Napisano

Małe deptanie do przodu!!:)

Obodowa aku! (jeszcze będzie szpachlowana gdzie nie gdzie i szlifowana)

4a1d4936ed203126med.jpg

23e3a893d4cafca2med.jpg

0bb4c648f066a0dcmed.jpg

Próby zrobienia łap mocujących zbiornik zupy

6a3ff6cdbef48b15med.jpg

Napisano

Skoro obudowa aku bedzie szlifowana i szpachlowana to wlasciwie po co dajesz fotki?Daj jak bedzie zrobione. jak z kazdą rzeczą sie pokazesz na forum to zamiast 5 stron tematu wyjdzie ci z 30, a pracy masz sporo.powodzenia

Napisano

Chciałbym się jeszcze spytać z czego mogę zrobić takowe szpice??

ae22c050867d0d13med.jpg

Napisano

Pręt/profil styrenowy, wsadzony do wiertarki i staczasz papierem ściernym...

Napisano

Pręt, na którym mocuje się stopień ma nieprawidłowy kształt. A skrzynka powinna mieć jeszcze kilka detali, o których mam nadzieje wiesz.

Napisano

Wiem skrzynia jest jeszcze w fazie budowy:)

Napisano
Chciałbym się jeszcze spytać z czego mogę zrobić takowe szpice??

A ja sie zapytam z czego zrobisz te felgi? Bo standardowe to one nie sa.

Napisano

Mała aktualizacja.

Przerobiłem turbinkę (odwróciłem ją w poprzek) tak jak jest to w nowych R-kach R500, 560 ,620

c0f334e3354abd9emed.jpg

Poszpachlowałem bak .

819d1a05454864bfmed.jpg

e4e28512b8bacb42med.jpg

Pomału okablowuję ramę.

dcb847aa1354f4b0med.jpg

Poszpachlowałem agregat!!

741b48091d6c16famed.jpg

6d0ecbd2f244f71amed.jpg

53a1635b9d8bbdd7med.jpg

Zbiornik AdBlue( jeszcze włożę go do DOT-u)

58f27bba77cb2f1amed.jpg

8c1cbff07c871029med.jpg

A tak na dzień dzisiejszy wygląda całość.

57c388fd0c3c9191med.jpg

98633a4bc7cbf8b8med.jpg

PS. Obudowa aku będzie jeszcze robiona:)

Napisano

Sorki, że post pod postem, ale to aktualizacja!:)

Zderzak.

6410ca1123a783bemed.jpg

6410ca1123a783bemed.jpg

Kasta.

f8689d67a224ffdemed.jpg

Glob.

296615635fa28fb5med.jpg

Napisano

Ona nawet nie jest przyklejona będę robił oś wleczona od nowa. Tylko przymierzałem jak to będzie wyglądało.

Napisano

Hmm no nie wygląda najgorzej...

Ale tak jak mówi voseba rama jest krzywa... Przynajmniej tył ramy na to wskazuje

Co do reszty nie mogę się przyczepić

Napisano
Bak jest odwrotnie, rama krzywa....

Taki komentarz zachęca do działania.

Jednak jest to racja powinieneś się bardziej przyłożyć.

Napisano

Witam.pomysł fajny ale gorzej z wykonaniem.mam wrazenie ze sie troche spieszysz i chcesz wszystko pokazac a tak naprawde to do konca nie wiesz jak to zrobic. Masz jakiekolwiek dokumentacje??Robisz troche "na pałe" a jak ktos zauwazy bład to od nowa robisz jakis element...Po co zdjecia globu??wszyscy chyba wiemy jak on wyglada w Scanii.

...Zbiornik AdBlue( jeszcze włożę go do DOT-u)- to po co zdjecia?pokaz juz zrobiony...

...Obudowa aku będzie jeszcze robiona:)- pokaz dopiero jak zrobisz...

... A i fajnie ze poszpachlowałes bak- narazie to jest niezle porysowany- pokaz go dopiero jak zrobisz.

Widze ze pokazujesz wszystko co ma byc zrobione i jest na etapie początkowym. postaraj sie robic fotki juz czegos konkretniejszego- co ja mam oceniac na tych zdjeciach? Formy Italerki na globie, zderzaku czy kaście?

Powodzonka w pracach...