SmokHaosu Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 No mówiłem. +/- bo to i tak chyba Mastercraft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Tak to mastercraft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Witam! Zgodnie z obietnicą coś tam o tych Szwajcarach udało się spłodzić: http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?p=1343658#p1343658 Mam nadzieję, że modelarze będą ukontentowani EDIT Dla niezarejestrowanych bezpośredni link do pliku: http://www.martola.com.pl/biuletyn-dws-2008-02.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Dla niezarejestrowanych pierwszy link też zadziałał Bardzo ciekawy biuletyn i gratuluję artykułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 (edytowane) moja Bf-109 Night Fighter (plus dwa maluchy), 72 Academy, kalki wykorzystane to: Białe krzyże i swastyki Techmodu, znaczek dywizjonu w Go-229 revella a reszta kalek z zestawu nie robiłem oznaczeń wg. oryginału... Edytowane 25 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Masz jakieś kwity na Emila w JG400, bo zdaje sie takiej jednostki godło mu nakleiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 tu jest zdjęcie nieukończonego jeszcze, lepiej widać, że kwiaty to to nie są :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Chodziło mi o potwierdzenie tego historią. Czy naprawdę w czasie wojny jakikolwiek Emil latał w JG400. PS.czytaj uważniej, literka po literce. "kwity", a nie "kwiaty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 literówka w czytaniu że tak to nazwę, no dobra ale dopisałem że "nie robiłem oznaczeń wg. oryginału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Dark Emil. Znam to. No to ładna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Attenzione. Nie wiem jak wy ale przez ten biuletyn mój komp nabawił się wirusów. I przez to nie mogę go dopalać. Tak więc proszę o usunięcie tego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Attenzione. Nie wiem jak wy ale przez ten biuletyn mój komp nabawił się wirusów. I przez to nie mogę go dopalać. Tak więc proszę o usunięcie tego linku. którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ten drugi link jest pod kontrolą wiruska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jesteś pewien u-boot? Ja otwierałem oba i jakoś nic nie mam w systemie (a sprawdzany jest codziennie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam! Mamy setki pobrań tego pliku i nikt nie zgłaszał problemów. Na wszelki wypadek skontaktowałem się z administratorem serwera. Na moją prośbę zrobił skan, który nie wykazał obecności wirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Jesten 100000000000000000000000% pewien. Norton wykrył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Norton wykrył. wiesz Norton mi kiedyś wywalił że mam ponad 30 wirusów na kompie.. sprawdziłem avastem i.. znalazł tylko, uwaga, 1! kolejny przypadek, znów taki 'alarm' - sprawdzam lokalizacje plików..... po 5 minutach szukania w plikach systemowych i innych duperelkach dochodzę do zdania że te pliki nie istnieją więc moje zdanie o Nortonie doskonale wyraża ta ikonka wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam, potrzebna jest pomoc. Potrzebuje przekroju wzdłużnego kadłuba wersji G-6 z wyposażeniem oraz rys. apteczki i akumulatora. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Witam ! Jeśli jeszcze można to chciałbym dołączyć do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobza_75 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam! czy projekt jest już zamknięty? czy można się jeszcze dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi