artoor_k Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 No całkiem całkiem ale uda wyglądają tak cienko i mizernie, może by je poszerzyć ?? Uda to że tak powiem...tylko szkielet...Maszynka troszkę przypakuje i nabierze muskulatury,spokojna głowa Mech już teraz wygląda nieźle. W kamuflażu będzie super!Mam wrażenie, że przy jego rozmiarach strzelanie do Pz I byłoby marnowaniem amunicji... Prościej rozdeptać A wiesz że był taki pomysł? I do dziś nie wiem czy nie lepszy niż kopniak...Ale uznałem że gdy "Rudy" będzie miał pozycję a la Zidane to będzie wyglądać...bardziej...no... po prostu bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 Jak by Ci brakło weny to tu masz kilka podpowiedzi: http://www.dustgame.com/gallery_d.php?pageNo=1&id=6 http://www.dustgame.com/gallery_d.php?id=5 http://www.dustgame.com/gallery_d.php?id=2 http://www.phpshopxml.com/blamod.shop/CID/226343fc483844486526b341ca6fb1e3/function/itemPageDisplay/shopItemCode/DUST35002 kiedyś chciałem to nawet kupić...ale w porę ochłonąłem. Skończyło się na figurkach. W kazdy, razie powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 Cześć! Na szczęście znalazłem w Krakowie Panzera Italeri więc już niebawem zakupię (opóźniam to strasznie ale nie cierpię niemieckiej pancerki i gdyby nie konieczność umieszczenia tego paskudztwa to wogóle bym się za to nie brał).Tak czy inaczej w późnych godzinach nocnych wysypałem złom plastikowy i zaczęła się moja ulubiona część budowy... A to jeszcze nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 zaczęła się moja ulubiona część budowy... Moja tyż Od razu charakteru konstrukt nabrał. Jeszcze jakieś elementy na kurze łapki i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 zaczęła się moja ulubiona część budowy... Moja tyż Od razu charakteru konstrukt nabrał. Jeszcze jakieś elementy na kurze łapki i będzie git Pracuję nad tym Właśnie usiłuję dodać mu trochę "muskulatury" na uda ...Góra już skończona.Dojdzie jeszcze opancerzenie i kable ale działa już są Za kilkanaście (kilkadziesiąt ? ) minut wsadzę jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 No i koniec na dziś,tak to wygląda z całym oprzyrządowaniem.Pancerz oraz detalowanie kablowe i przewodowe ( ) jutro...Polecam włączyć od 0:52 : http://www.youtube.com/watch?v=ixkdd75tPSo ...a oto obecna postać maszyny,ta turbina z tyłu zostanie częściowo zasłonięta (to pierwotna postać radiatora ) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Piękna maszynka się zapowiada. A i smaka na małe SF mi narobiliście np: PZL TS-11 Iskra ewentualnie Spitfire Mk.I w barwach z września '39 atakujący jakąś kolumnę niemieckich pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 Piękna maszynka się zapowiada. A i smaka na małe SF mi narobiliście np: PZL TS-11 Iskra ewentualnie Spitfire Mk.I w barwach z września '39 atakujący jakąś kolumnę niemieckich pojazdów Dzięki Eeee Iskra...X-wing z Wojen Gwiezdnych...albo F-16 walczący z BF-109,Do-17 lub Stukasem ...(powiedzmy w klimatach filmu JESZCZE RAZ PEARL HARBOR ) Albo jeszcze lepiej...zrób własny polski myśliwiec lub śmigłowiec przyszłości...i wtedy niech atakuje kolumnę czołgów To dopiero jest zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 niech atakuje kolumnę czołgów No co tak skromnie- niech atakuje krasnoarmiejców na mamutach , to "subtelnie" podkreśli naszą supremację techniczną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Nie, nie było by za bardzo hardkorowo. Chciałbym zrobić takie małe SF ale nie aż tak za bardzo odsunięte od realiów. Będzie TS-11 Iskra we wrześniowych barwach ze znakami 121 lub 123 Eskadry lotniczej z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 3 Lutego 2010 Autor Share Napisano 3 Lutego 2010 Będzie TS-11 Iskra we wrześniowych barwach ze znakami 121 lub 123 Eskadry lotniczej z Krakowa. Popieram i czekam na relację Ale mam jedno "ale"...Sądzę że do ataku na pojazdy niemieckie przydałby się szturmowiec...Sądzę też że do Iskry bardzo pasowałyby silniki i podwojone usterzenie tylne w stylu A-10 Ale to tylko moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Elo! Doszło dopancerzenie,trochę szczegółów,kable itp...Poza tym poprawiłem mocowanie "ud" do "miednicy" oraz "ud" i "goleni" bo strasznie to latało...Te nakrętki to fajna sprawa ,dobrze wg mnie wyglądają i na pewno gdzieś jeszcze je użyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 No i niestety musiałem kupić to świństwo...ale bez niego "Rudy" nie miałby zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Niezła robota od podstaw. Pogratulowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Super maszyna. Jeszcze od podstaw to normalnie cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Imienniku mój, wygląda zaje...fajnie Tylko tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Niezła robota od podstaw. Pogratulowac. Dziękuję Super maszyna. Jeszcze od podstaw to normalnie cudeńko. Dzięki Imienniku mój, wygląda zaje...fajnie Tylko tak dalej. Nie tylko imiennik ale i ziom z tego samego miasta Dziękuję Mam nadzieję że nie zepsuję go dalszymi działaniami. A i nazwę dioramki muszę zmienić...ale to dopiero jak wybiorę odpowiednią...Niestety anatomia mecha nie pozwala na przymierzenie się do kopniaka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 "Zwolnij pan panie Janku kochany , bo w szkopskie gie za chwylunie wdepniem" Niestety anatomia mecha nie pozwala na przymierzenie się do kopniaka :( I nad tym się od początku głowiłem Ale robota świetna, nic tylko pogratulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 A i nazwę dioramki muszę zmienić... Ja bym dał Metal Gear Solid + właściwy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO SZKOPA...ilość przekleństw na minutę przekroczyła wszelkie normy przyzwoitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO SZKOPA...ilość przekleństw na minutę przekroczyła wszelkie normy przyzwoitości To wina firmy, nie, że szkop. Ta lina na przedzie jest dość... gruba, ale nie będę Cię już irytować bo domyślam się, że masz go dość :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 NIGDY WIĘCEJ ŻADNEGO SZKOPA...ilość przekleństw na minutę przekroczyła wszelkie normy przyzwoitości To wina firmy, nie, że szkop. Ta lina na przedzie jest dość... gruba, ale nie będę Cię już irytować bo domyślam się, że masz go dość :P Mam go powyżej uszu i nigdy nie skleję czołgu który będzie miał gąsienice sklejane z ogniw.Niech będą niedokładne ale winylowe...innych się nie tknę.Mogłem kupić matchboxa lub revella ,straciłbym mniej nerwów. Już nic nie ruszam,nakładam sidola gdzie trzeba,kalkuję,was:bip:ę, kurzę i nie chcę go znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 i nie chcę go znać... ... i niech to coś go kopnie i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 i nie chcę go znać... ... i niech to coś go kopnie i już . Nie kopnie-zmiana planów Zostanie zdeptany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Lepiej żeby go kopnął a potem wdeptał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi