karambolis8 Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Więcej takich zestawów nie bierz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Więcej takich zestawów nie bierz ;) Popieram, szkoda nie tylko materiałów ale nade wszystko czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Maja 2017 Autor Share Napisano 6 Maja 2017 (edytowane) Pitot by Focus w wersji uproszczonej z igieł od zastrzyków. Na statecznikach poziomych pasy w innym kolorze ciekawe do czego służą. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) Pierwsze dwie udają AIM-120B ostatnia AIM-120C polskie Jastrzębie latają z wariantem C czyli jak zdecyduję na podwieszanie to po przerobce. Wszystkie rakiety pochodzą z różnych zestawów firmy revell. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Daj szachownice na górne powierzchnie skrzydeł, teraz wszystkie nasze F-16 mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Bardzo dobra relacja z budowy 16 z Miater Crafta. Aktualnie pracuję również nad takom modelem ale mój będzie w amerykańskim malowaniu. Parę rzeczy sobie podpatrzyłem do swojej budowy nad tą 16. Model skończyłeś czy sobie go podarowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 1 Sierpnia 2019 Share Napisano 1 Sierpnia 2019 a ja mam pytanie z innej beczki. czy zbiorniki paliwa z f-16 będą pasowały jako zbiorniki podwieszane do ah-64d apache? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Sierpnia 2019 Share Napisano 1 Sierpnia 2019 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Listopada 2019 Share Napisano 30 Listopada 2019 Jestem pod wrażeniem włożonej pracy w ten model. Sam mam na warsztacie model z tego zestawu ale mój będzie w malowaniu amerykańskim z bazy Edwards. Kiedy planujesz zakończyć prace ad tym modelem? Kiedy galeria końcowa? To co widzę na warsztacie to jest bardzo zachęcające do dalszych prac nad F-16C z Intecha/AeroPlastu/MisterCrafta. Szacun za wkład pracy w ten model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 (edytowane) ppłk dypl. pil. Rościsław Stepaniuk jeszcze będzie miał przy malowany kombinezon na zielony no i oczywiście biało czerwona flaga na ramieniu. Edytowane 3 Maja 2020 przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Jestem pod wrażeniem włożonej pracy oraz bardzo dobrego efektu końcowego. Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzięki za dobre słowo. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Należy się dobre słowo za odwagę i podjęcie wyzwania jakim jest praca nad zestawem Intech/MisterCraft. Mój Viper aktualnie jest na etapie szlifowania i przesunięcia skrzydeł i usterzenia poziomego o 4 mm do tyłu tak by leżało wszystko w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi