Dumo Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Wzorując się na tych fotkach postaram się zbudować nowy wypust Dragona. Do kit'a dojdzie jeszcze metalowa lufa i tylne zbiorniki paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 A nie dało się napisać normalnie, po Polsku: Charków? Naprawdę trzeba zangielszczać nazwy, które mają swoje polskie odpowiedniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Czyli twój teciak to ma być ten na zdjęciu bez koła - tak ? Bo jeśli tak to nie ta wieża , na zdjęciu jest T-34 z regularną wieżą mutra , koło 1 urwane , koła 2-3-4 z wewnętrzną amortyzacją , koło 5 masz dobrze zmień 2 koło , albo znajdź inne zdjęcie tej wersji teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Podejrzewam, że to tylko luźna inspiracja fotkami, stąd taki model i taka wieża. Fajnie Domo. Fajnie, że znowu teciak Modelik pewnie bardzo przyjemny w klejeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Zdjęcia są bardziej poglądowe, aż tak bardzo nie będę się na nich wzorować jak to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 No i spoko tak też można a teciaka masz fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Jakieś postępy, czy brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Jestem zajęty "czwóreczką" chwilowo Friulki sklecam. viewtopic.php?t=19600&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Zastanawiam się powoli co do dioramy i mam pytanie z czego można zrobić wodę (w miarę realną) ???? Słyszałem że żywica epoxydowa jest dobra ale jaka i gdzie ją można dostać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Cześć. Z dioramką jestem na TAK. Może spróbuj z jakiegoś silikonu bezbarwnego, a potem go odpowiednio pomaluj? Lub takie coś, ale nie wiem jak to się zachowuje. http://www.hobbysta.pl/preparat-woda-naturalna-p-10470.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Jeśli mogę się wtrącić to sugerowałbym zrobić na kadłubie inne poręcze bo jest on z Tagila. Na wieży mogą pozostać bo ta mogła być dostarczona ze Świerdłowska. Skrzynka narzędziowa powinna być niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Nastąpiła zmiana z projektem ale niestety nie mogę zmienić tematu w pierwszym poście. Do rzeczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Witam "Tetetka" na wykończeniu nadal czekam na lufę, zostało tylko poprawić parę duperelków i galeria. Zaznaczam że na żywo o wiele lepiej wygląda niż na fotkach jak zwykle moje zdjęcia nie dają rady.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Napisz, jak ma wyglądać nowy temat, to podmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 [ZSRR] T-34/76 Mod.1942 Formochka [1:35] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 niezle to kamo zimowe, napisz cos o jego wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi