Dumo Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Wzorując się na tych fotkach postaram się zbudować nowy wypust Dragona. Do kit'a dojdzie jeszcze metalowa lufa i tylne zbiorniki paliwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr D. Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 A nie dało się napisać normalnie, po Polsku: Charków? Naprawdę trzeba zangielszczać nazwy, które mają swoje polskie odpowiedniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3 Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Czyli twój teciak to ma być ten na zdjęciu bez koła - tak ? Bo jeśli tak to nie ta wieża , na zdjęciu jest T-34 z regularną wieżą mutra , koło 1 urwane , koła 2-3-4 z wewnętrzną amortyzacją , koło 5 masz dobrze zmień 2 koło , albo znajdź inne zdjęcie tej wersji teka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Podejrzewam, że to tylko luźna inspiracja fotkami, stąd taki model i taka wieża. Fajnie Domo. Fajnie, że znowu teciak Modelik pewnie bardzo przyjemny w klejeniu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 Zdjęcia są bardziej poglądowe, aż tak bardzo nie będę się na nich wzorować jak to ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek3 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 No i spoko tak też można a teciaka masz fajnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista93 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Jakieś postępy, czy brak czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Jestem zajęty "czwóreczką" chwilowo Friulki sklecam. viewtopic.php?t=19600&start=15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Zastanawiam się powoli co do dioramy i mam pytanie z czego można zrobić wodę (w miarę realną) ???? Słyszałem że żywica epoxydowa jest dobra ale jaka i gdzie ją można dostać ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid xd Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Cześć. Z dioramką jestem na TAK. Może spróbuj z jakiegoś silikonu bezbarwnego, a potem go odpowiednio pomaluj? Lub takie coś, ale nie wiem jak to się zachowuje. http://www.hobbysta.pl/preparat-woda-naturalna-p-10470.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Jeśli mogę się wtrącić to sugerowałbym zrobić na kadłubie inne poręcze bo jest on z Tagila. Na wieży mogą pozostać bo ta mogła być dostarczona ze Świerdłowska. Skrzynka narzędziowa powinna być niska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Nastąpiła zmiana z projektem ale niestety nie mogę zmienić tematu w pierwszym poście. Do rzeczy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 Witam "Tetetka" na wykończeniu nadal czekam na lufę, zostało tylko poprawić parę duperelków i galeria. Zaznaczam że na żywo o wiele lepiej wygląda niż na fotkach jak zwykle moje zdjęcia nie dają rady.... Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Napisz, jak ma wyglądać nowy temat, to podmienię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 [ZSRR] T-34/76 Mod.1942 Formochka [1:35] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 niezle to kamo zimowe, napisz cos o jego wykonaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts