Skocz do zawartości

[ZSRR] T-34/76 Mod.1942 Formochka [1:35]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzorując się na tych fotkach postaram się zbudować nowy wypust Dragona.

Do kit'a dojdzie jeszcze metalowa lufa i tylne zbiorniki paliwa.

1.JPG

P1010614.jpg

P1010615.jpg

P1010616.jpg

Napisano

Czyli twój teciak to ma być ten na zdjęciu bez koła - tak ? Bo jeśli tak to nie ta wieża , na zdjęciu jest T-34 z regularną wieżą mutra , koło 1 urwane , koła 2-3-4 z wewnętrzną amortyzacją , koło 5 masz dobrze zmień 2 koło , albo znajdź inne zdjęcie tej wersji teka

Napisano

Podejrzewam, że to tylko luźna inspiracja fotkami, stąd taki model i taka wieża.

Fajnie Domo. Fajnie, że znowu teciak Modelik pewnie bardzo przyjemny w klejeniu?

Napisano

Zdjęcia są bardziej poglądowe, aż tak bardzo nie będę się na nich wzorować jak to ja

• 2 weeks later...
Napisano

Zastanawiam się powoli co do dioramy i mam pytanie z czego można zrobić wodę (w miarę realną) ????

Słyszałem że żywica epoxydowa jest dobra ale jaka i gdzie ją można dostać ????

Napisano

Jeśli mogę się wtrącić to sugerowałbym zrobić na kadłubie inne poręcze bo jest on z Tagila. Na wieży mogą pozostać bo ta mogła być dostarczona ze Świerdłowska. Skrzynka narzędziowa powinna być niska.

• 7 months later...
Napisano

Nastąpiła zmiana z projektem ale niestety nie mogę zmienić tematu w pierwszym poście.

Do rzeczy:

85531881.jpg

98775439.jpg

22267581.jpg

P1020047.jpg

P1020048.jpg

Napisano

Witam

"Tetetka" na wykończeniu nadal czekam na lufę, zostało tylko poprawić parę duperelków i galeria.

Zaznaczam że na żywo o wiele lepiej wygląda niż na fotkach jak zwykle moje zdjęcia nie dają rady....

p1020054.jpg

p1020053c.jpg

p1020052r.jpg

p1020051y.jpg

p1020050v.jpg

p1020055.jpg

Pzdr