temir 2 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Witam! Model wreszcie skończony Tutaj można sobie obejrzeć jak powstawał: viewtopic.php?t=18049 A oto i finał zmagań : Prezentowane zdjęcia są rzec można archiwalne bo zrobione tuż przed wystawą w Bytomiu - tam też przeżyłem zawał gdy wypakowując pojazd stwierdziłem ze zgrozą że uległ poważnym "obrażeniom" w trakcie transportu - konkretnie rozleciał się kompleks "Strieły" . Na szczęście bracia "w wierze" poratowali superglutem i mogłem go wystawić. dla wielu kolegów forumowiczów których miałem zaszczyt i przyjemność poznać w realu, za ich ciepłe, szczere i pełne uznania słowa które sprawiają że chce się dalej robić Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 kawał pięknej roboty,gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Taki mały a oko cieszy ładny podoba mi się . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliusz Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Model WSPANIAŁY Miałem przyzwolenie, aby potrzymać to dzieło, ilość części wpakowana w ten model jest powalająca. Szkoda tylko, że nie został doceniony . Było to mój faworyt. Cieszę się że Cię poznałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Na żywo wygląda o wieeeeele lepiej niż na obrazkach! Super. Gapiłem się na niego, że trudno mnie było odgonić. Jeszcze raz G r a t u l a c j e !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Marcinie, ogrom wspaniałej pracy modelarskiej. Dopiero w rzeczywistości widać jak całość jest mała i ile detali jest schowanych w dorobionym kompleksie. Niesamowicie przyciągająca wzrok miniatura. Oglądałem ją z zapartym tchem i bardzo miło było mi poznać jej Autora. Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Marcin jesteś wielki!!! Twoja wielkość przejawia się w ilości mikroskopijnych detali, które wykonujesz z pietyzmem zegarmistrzowskim Gratuluje wyróżnienia i.... dawaj dalej!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Witam! Państwo mnie tu bardzo onieśmielacie tymi zachwytami aż nie wiem co na to odpopowiedzieć Jestem wielce uradowany tak entuzjastycznymi opiniami kolegów forumowiczów o moim modelu Wielu z pośród Was miałem zaszczyt i przyjemność poznać osobiście w Bytomiu - Wasze opinie i pochwały stanową dla mnie zachętę do dalszych prac i nadają sens temu co udaje mi się "wymodelować" Dzięki serdeczne - dla wszystkich razem i każdemu z osobna Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Ziętek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Wszystko już napisane zostało model Super , jak wszystkie Twoje prace ,i czy to na fotkach czy w realu patrzy się z przyjemnością . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazio Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Po prostu piękny. Czego nie tkną magiczne, temirowe, rączki, zawsze efekt jest świetny . P.S. Łączę się w bólu z autorem "rekonwalescenta" . Takie rzeczy potrafią zniszczyć modelarskie morale. Znam to z autopsji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 No cóż mogę się tylko pod tym podpisać co koledzy wcześniej napisali a słowa uznania z ust Marka i Julka którzy na tej skali zęby zjedli są więcej warte jak wszystkie wyróżnienia jakie dostałeś. Pozdrawiam I.Z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Witam! słowa uznania z ust Marka i Julka którzy na tej skali zęby zjedli są więcej warte jak wszystkie wyróżnienia jakie dostałeś. Dokładnie tak właśnie - nic dodać nic ująć Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Bardzo fajny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 jak mawia mój guru - miód z boczkiem. szkoda, że sędziowie go nie docenili. w każdym razie cudeńko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnowogro Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Temirze, skromne wyrazy duużego uznania i wielkich gratulacji za tak wspaniale stoczone boje z asowym wypustem. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts