temir 2 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam! Model wreszcie skończony Tutaj można sobie obejrzeć jak powstawał: viewtopic.php?t=18049 A oto i finał zmagań : Prezentowane zdjęcia są rzec można archiwalne bo zrobione tuż przed wystawą w Bytomiu - tam też przeżyłem zawał gdy wypakowując pojazd stwierdziłem ze zgrozą że uległ poważnym "obrażeniom" w trakcie transportu - konkretnie rozleciał się kompleks "Strieły" . Na szczęście bracia "w wierze" poratowali superglutem i mogłem go wystawić. dla wielu kolegów forumowiczów których miałem zaszczyt i przyjemność poznać w realu, za ich ciepłe, szczere i pełne uznania słowa które sprawiają że chce się dalej robić Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 kawał pięknej roboty,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Taki mały a oko cieszy ładny podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Model WSPANIAŁY Miałem przyzwolenie, aby potrzymać to dzieło, ilość części wpakowana w ten model jest powalająca. Szkoda tylko, że nie został doceniony . Było to mój faworyt. Cieszę się że Cię poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Na żywo wygląda o wieeeeele lepiej niż na obrazkach! Super. Gapiłem się na niego, że trudno mnie było odgonić. Jeszcze raz G r a t u l a c j e !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Marcinie, ogrom wspaniałej pracy modelarskiej. Dopiero w rzeczywistości widać jak całość jest mała i ile detali jest schowanych w dorobionym kompleksie. Niesamowicie przyciągająca wzrok miniatura. Oglądałem ją z zapartym tchem i bardzo miło było mi poznać jej Autora. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Marcin jesteś wielki!!! Twoja wielkość przejawia się w ilości mikroskopijnych detali, które wykonujesz z pietyzmem zegarmistrzowskim Gratuluje wyróżnienia i.... dawaj dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Witam! Państwo mnie tu bardzo onieśmielacie tymi zachwytami aż nie wiem co na to odpopowiedzieć Jestem wielce uradowany tak entuzjastycznymi opiniami kolegów forumowiczów o moim modelu Wielu z pośród Was miałem zaszczyt i przyjemność poznać osobiście w Bytomiu - Wasze opinie i pochwały stanową dla mnie zachętę do dalszych prac i nadają sens temu co udaje mi się "wymodelować" Dzięki serdeczne - dla wszystkich razem i każdemu z osobna Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Wszystko już napisane zostało model Super , jak wszystkie Twoje prace ,i czy to na fotkach czy w realu patrzy się z przyjemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Po prostu piękny. Czego nie tkną magiczne, temirowe, rączki, zawsze efekt jest świetny . P.S. Łączę się w bólu z autorem "rekonwalescenta" . Takie rzeczy potrafią zniszczyć modelarskie morale. Znam to z autopsji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 No cóż mogę się tylko pod tym podpisać co koledzy wcześniej napisali a słowa uznania z ust Marka i Julka którzy na tej skali zęby zjedli są więcej warte jak wszystkie wyróżnienia jakie dostałeś. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 Witam! słowa uznania z ust Marka i Julka którzy na tej skali zęby zjedli są więcej warte jak wszystkie wyróżnienia jakie dostałeś. Dokładnie tak właśnie - nic dodać nic ująć Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 jak mawia mój guru - miód z boczkiem. szkoda, że sędziowie go nie docenili. w każdym razie cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Temirze, skromne wyrazy duużego uznania i wielkich gratulacji za tak wspaniale stoczone boje z asowym wypustem. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi