sokol Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Coraz bardziej miodnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Średniak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Ujdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Taki se :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Ale gicior xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 No niestety, przykro mi to powiedzieć, ale dla mnie Twój model jest nie do zaakceptowania. Niedopuszczalne minimalne odchylenia od prostych boków kwadracików. Stary, tym modelem to mnie teraz znokautowałeś. Dosłownie brak słów... CUDO! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 No to nałożyłem kalki (świetne, bardzo cieniutkie i dobrze reagujące z płynami), pomalowałem wszystko lakierem błyszczącym i pomalowałem kółka. Ach te białe bandaże, widać że komunistyczny : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Nabiera kształtów Tylko cały czas wydaje mi się, że piaskowy jest sporo jaśniejszy niż ten ze zdjęć oryginału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 rewelka Skoro paradny to to czyste jest ale może zapytam czy przewidujesz chociaż delikatne przybrudzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 I tak bandaże najładniejsze. Widać że pojazd z najlepszej szkoły defilad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Gratuluję odwagi i samozaparcia! Efekt już jest imponujący. Powodzenia dalej, Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Zrobiłem czarnego washa: Na razie prace zwolniły bo jakoś nie mogę się zabrać do ogniwkowych gąsienic i zająłem się innymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Malowanie jakby to powiedzieć... niekonwencjonalne. Bardzo mi się to podoba i wierzę że dasz radę się szybko zabrać za te gąsy i pociagniesz warsztat dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Jakąś walorke mu zrobisz czy zostawisz czystego wystawowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Długo mi się zeszło na wycinaniu ogniwek i osobnych zębów, w końcu się z tym uporałem. Wczoraj skleiłem żeby z ogniwkami a dziś ogniwka połączyłem w gąsienice, każda w dwóch częściach by dało się zdjąć do malowania. Jedna z gąsienic jest dłuższa o jedno ogniwko od drugiej (z powodu nie symetrycznego rozmieszczenia kół jezdnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Fajnie wyszedł. Brawo za odwagę zrobienia pixel-camo. Ja bez dużej ilości melisy do takiego kamuflażu bym nie podszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 W międzyczasie jak gąsienice się utwardzały pomalowałem część modelu lakierem matowym. No i zająłem się światłami, kolorowymi, super wyszły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Nie tylko światła - całość prezentuje się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Kolorowe super, ale białe mi się podobają, zrobisz coś z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 ale białe mi się podobają, zrobisz coś z tym? Nie. Dziś pomalowałem gąsienice metalizerem humbrola (takim do polerowania) w kolorze stali, do pomalowania jeszcze zostały gumowe 'poduszki' gąsienic na czarno w widocznych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Na prawym panelu z wyrzutniami granatów zaciek. Model do kasacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Model do kasacji.... Wykonana, dla pewności najpierw o ścianę, potem jeszcze butem i resztki do klozetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi