Observer Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 viewtopic.php?t=19075 Zdrowych, pogodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 No i wreszcie nadleciał długo oczekiwany Phantom Chociaż powierzchnia modelu nie jest wszędzie idealnie gładka (co daje się zauważyć chociażby po tym jak leżą niektóre kalkomanie, które uwydatniają grudki),wash nie jest jednakowo intensywny (co zrzucam na kanwę niewielkiego doświadczenia), a przepalenia blach nie wyszły do końca tak, jak myślałem, że wyjdą, to cały Twój F-4S wygląda bardzo efektownie i po prostu cieszy oko. Nie dość, że samolot ten jest sam z siebie, z racji malowania, bardzo ładny, to fakt, że zadbałeś o niektóre detale, które inni pominęliby (takie jak erbeefki, klocki blokujące koła i zróżnicowanie blach na spodzie ogona) czyni go niewątpliwie jednym z najatrakcyjniejszych modeli tegorocznego konkursu zimowego. Brawo ! Pozdrawiam i również życzę Wesołych Świąt Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Dokładnie, długo oczekiwany Phantom. Gratulacje za wybór tematu i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Nie znam się na odrzutowcach ale mogę powiedzieć, że Twój Phantom wygląda bardzo atrakcyjnie! I to nie tylko ze względu na malowanie! Bardzo podoba mi się zdetalowanie kokpitu Gratulacje! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Modelik i warsztat świetny. Ja już mam swojego faworyta . Nierególarne linie podziału wg. mnie dodaja mu uroku, Ładna maszynka, ładniutkie wykonanie. Fajny pomysł na podstawkę. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Gratuluję ukończenia modelu. Jak wcześniej koledzy pisali model z racji malowania jest bardzo atrakcyjny, dalszego uroku dodaje ciekawa podstawka. Jak sam pisałeś w relacji warsztatowej jest w nim kilka niedociągnięć, i skoro o nich wiesz to nie będę ich wytykał. Podsumowując, model na pewno będzie cieszył twoje oko, stojąc w kolekcji, a gwarantuję że na pewno swoim widokiem skusi do twojej galerii wielu odwiedzających. Gratuluję jeszcze raz i powodzenia w konkursowych szrankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Świetny model w ciekawym malowaniu. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi