Forest Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Are You sure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Ze swojej strony jestem otwarty na każdą propozycję w tej kwestii więc może być i wspólny projekt w ramach okrętów podwodnych. Dam znać, jak namierzę okręt. Tymczasem będę dłubać przy swoim Musashi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Jeśli temat jeszcze żyje, mam kolejna "parę" (no, nie całkiem ), choc nie dokońca zgodną skalą: 1. HMS Belfast Airfix 1/600 2. Dwa "narwiki" lub "leberecht maasy" 1/400 Heller Oczywiście bitwa pod Nord Capem Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Forest, pora wakacyjna nie sprzyja siedzeniu w domu przed modelami, więc istnieje ryzyko, że temat trzeba będzie odłożyć do jesieni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Tak podejrzewam juz od dłuższej chwili, ale nie poddaję się i będę wam robił za PG "wyrzut sumienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Tak podejrzewam juz od dłuższej chwili, ale nie poddaję się i będę wam robił za PG "wyrzut sumienia" Słusznie Forest, pora wakacyjna nie sprzyja siedzeniu w domu przed modelami, więc istnieje ryzyko, że temat trzeba będzie odłożyć do jesieni Dokładnie. Sezon w moim zawodzie właśnie się rozpoczął i potrwa zapewne do września. Mimo szczerych chęci udziału w projekcie nazwanym przez nasz "Przeciwnicy", przed jesienią raczej nie ma szans.... Może ktoś na mnie poczeka Puki co muszę znaleźć jakieś 2 dni żeby skończyć Bismarcka, a co nie do końca mi się udaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Podejrzewam, że każdy poczeka, bo mało kto będzie miał czas na kolejne model ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Forest & Macisso, zatem czekamy do jesieni. Chyba, że lato nas zaskoczy większą "aktywnością". Albo można ustalić jakieś zasady. Np stworzyć listę chętnych z okrętami (+ np termin od kiedy dana osoba mogłaby zacząć). Potem uśredniając daty dostępności, ustalilibyśmy jakiś termin do rozpoczęcia (tak, by każdy do tej pory był gotowy z relacją i nic mu nie "zalegało" w wątku warsztatowym) ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 I to jest dobry pomysł, mi wrzesień w sumie chyba najbardziej pasuje, gorzej z wybraniem pływadeł, bo lista "par" za które chciałbym się wziąć rośnie w zastraszającym tępie Tak czy siak, optuję za tym by stworzyć już odpowiedni temat na zgłoszenia, a od września/października ruszyć z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Forest - wbrew pozorom wrzesień tuż, tuż... ciekawe co wyjdzie w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Nie chcę odkopywać zwłok, ale wrzesień już się nawet kończy... Tu już powinny rozgrywać się istne batalie, wystarczająco zimno na zewnątrz na modelowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 He he. No racja . Już prawie prawie mam czas żeby zabrać się za modelowanie. Jeszcze tylko tydzień i już mogę poświęcić się dla sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 No, ja jeszcze na pewno w tym roku Ale może uda się już od października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Września 2011 Super Moderator Share Napisano 27 Września 2011 A co ja mam powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Że juz zaczynasz relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Że juz zaczynasz relacje? A ja dopiszę, że wciąż czekam na odpalenie projektu grupowego i podpasowanie go do mojego M ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavi92 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 A może projekt z polskimi okrętami? ORP błyskawica, hutnik, metalowiec itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Chciałbym zapodać taką propozycję projektu grupowego: Japońskie krążowniki ciężkie w skali 1/700 Co Wy na to? Materiału jest mnóstwo, a i ceny nie wygórowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Dopiero teraz tu zajrzalem. Forest - dla mnie temat super!!! To przepiekne jednostki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Kurcze akurat jestem na etapie kompletowania wszystkich klas Japońskich pancerników.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kurcze akurat jestem na etapie kompletowania wszystkich klas Japońskich pancerników.... Zbijesz nieco masę i wystartujesz w wadze Cuiser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kurcze akurat jestem na etapie kompletowania wszystkich klas Japońskich pancerników.... Zbijesz nieco masę i wystartujesz w wadze Cuiser Zabiorę się za krążownik w projekcie grupowym pod dwoma warunkami : a ) Odkupię od Ciebie blachy wież 203mm b) do projektu przystąpią co najmniej 4 osoby wraz zemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kurcze akurat jestem na etapie kompletowania wszystkich klas Japońskich pancerników.... Zbijesz nieco masę i wystartujesz w wadze Cuiser Zabiorę się za krążownik w projekcie grupowym pod dwoma warunkami : a ) Odkupię od Ciebie blachy wież 203mm b) do projektu przystąpią co najmniej 4 osoby wraz zemną a) zamowienie przyjete... b) juz jest nas dwoch... kusi mnie strasznie Mogami w wersji 152mm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Kurcze akurat jestem na etapie kompletowania wszystkich klas Japońskich pancerników.... Zbijesz nieco masę i wystartujesz w wadze Cuiser Zabiorę się za krążownik w projekcie grupowym pod dwoma warunkami : a ) Odkupię od Ciebie blachy wież 203mm b) do projektu przystąpią co najmniej 4 osoby wraz zemną a) zamowienie przyjete... b) juz jest nas dwoch... kusi mnie strasznie Mogami w wersji 152mm .... Mnie kusi tradycyjnie Chokai na 38 rok.....ale poczekam aż Fujimi wypuści Chokai....tymczasem może w takim projekcie ruszył bym Tone/Chikuma lub Takao na 45 w kamo.......sam nie wiem ;-) Chociaż Mogami teę mnie kusi w wersji lotniczej.....Blachy już są ...tylko zamawiać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 do projektu przystąpią co najmniej 4 osoby wraz zemną Chętnie się przyłącze. np. z Mayą lub Mogami. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi