blacman Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 A więc wygląda na to, że cztery projekty już są.... Cytuj
Seba77 Napisano 20 Września 2016 Napisano 20 Września 2016 Mogę nieśmiało podpiąć się z Takao 1942 Aoshima . Może zmotywuje mnie to do rozpoczęcia budowy. Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Września 2016 Super Moderator Napisano 20 Września 2016 Łooo, matko, któż to o tym jeszcze pamięta... Cytuj
filipsg Napisano 16 Sierpnia 2017 Napisano 16 Sierpnia 2017 A ja mam pomysł na projekt, tralala W warsztatach okrętowych generalnie stagnacja, to co powiecie na relaksacyjne grupowe składanie starych i niemodnych modeli okrętów w 1:700? Mam na myśli te wszystkie wydane przed dekadami modele które są już na bakier z detalami i wymiarami, jak niszczyciele Tamiya czy w sumie wszystkie stare wydania Hasegawy, Aoshimy i Tamiya, ale też innych firm. Zobaczymy, co da się z nimi zrobić. Zasada naczelna taka, że nie kupujemy specjalnie do nich żadnych dodatków, a korzystamy z tego co mamy pod ręką i co zalega nam w modelarskim złomie, plus scrat:bip:emy co się da. Krótko mówiąc- niskonakładowe i bezstresowe sklejactwo, festiwal kreatywności Kto jest za? Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Sierpnia 2017 Super Moderator Napisano 16 Sierpnia 2017 Nie poradzę sobie ze swoją naturą - najwyższy stopień detali i wierności historycznej... W tym pomyśle się nie odnajdę Cytuj
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia 2017 Napisano 17 Sierpnia 2017 Ja sie pytam gdzie Ty tą stagnację widział? Tyle aktywnych wONtków w tym dziale nie było już dawno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi