blacman Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 A więc wygląda na to, że cztery projekty już są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Mogę nieśmiało podpiąć się z Takao 1942 Aoshima . Może zmotywuje mnie to do rozpoczęcia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2016 Łooo, matko, któż to o tym jeszcze pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 A ja mam pomysł na projekt, tralala W warsztatach okrętowych generalnie stagnacja, to co powiecie na relaksacyjne grupowe składanie starych i niemodnych modeli okrętów w 1:700? Mam na myśli te wszystkie wydane przed dekadami modele które są już na bakier z detalami i wymiarami, jak niszczyciele Tamiya czy w sumie wszystkie stare wydania Hasegawy, Aoshimy i Tamiya, ale też innych firm. Zobaczymy, co da się z nimi zrobić. Zasada naczelna taka, że nie kupujemy specjalnie do nich żadnych dodatków, a korzystamy z tego co mamy pod ręką i co zalega nam w modelarskim złomie, plus scrat:bip:emy co się da. Krótko mówiąc- niskonakładowe i bezstresowe sklejactwo, festiwal kreatywności Kto jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Sierpnia 2017 Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Nie poradzę sobie ze swoją naturą - najwyższy stopień detali i wierności historycznej... W tym pomyśle się nie odnajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Ja sie pytam gdzie Ty tą stagnację widział? Tyle aktywnych wONtków w tym dziale nie było już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi