Skocz do zawartości

M-3 Scout Car - Zvezda - 1:35

peter

Rekomendowane odpowiedzi

peter, a jak jest ze sklejalnością tego modelu w wydaniu Zwiezdy?

Trzeba uważać bo producent dał za mało ograniczników itd które by wskazywały gdzie co jak. Do tego plastik nie chwyta żadnego kleju CA

Dołączam się do Andrzeja - wrzuć jakieś zdjęcia, bo kusi mnie ten model. Mam ciąg na kołowce po "Katiuszy" Mr. Green.

Postaram się coś wrzucić.

Heh no to miałeś szczęscie Ja próbowałem dwóch a potem dałem se spokój i skleiłem Contactą przytrzymując mocna taśma. Zajęło mi to 2 dni więcej no ale jakoś wyszło Zdjęcia nie wiem kiedy dam, kiedyś na pewno

Panowie -leząc pewnego razu sobie w szpitalu ,z nudów kazałem sobie przynieść model do sklejania. przez 8 dni leżakowania spokojnie sobie go skleiłem. Ozywam zawsze super glu.(tego od sklejania pękniętych serc). Nie miałem żadnych problemów ze sklejaniem , ale pamiętam zawsze o jednej zasadzie :jak sobie kupie rosyjski model zawsze go wrzucam do kąpieli z Ludwikiem S- i po sprawie. Mam na myśli ten sam model. M.M.

Zrób lepszy a jak już zrobisz to nie zaglądaj do mojego chu*owego tematu, ok?

Oj, chyba Cię trochę poniosło. Poza tym Seb ma nieco racji. Trzecia strona wątku leci, a relacji z budowy jak nie było, tak nie ma...

Edytowane przez Gość

Trzecia strona wątku leci, a relacji z budowy jak nie było, tak nie ma...

Oj jakby na to nie patrzec to posty w większości dotyczą modelu

ludzie od dawna Cię proszą o jakieś zdjęcia i sobie to olewasz.

Ciekawa ocena, rozumiem że przeanalizowałeś takie zagadnienia jak brak czasu na zrobienie zdjeć itd. Nie każdy może chwycić aparat i robić zdjęcia na zawołanie, cierpliwości.

Komentarz adekwatny do poziomu tematu.

Jaki autor taki temat, taki juz niestety jestem

Jaki autor taki temat, taki juz niestety jestem

Nie traktuj tego jako wycieczki do Ciebie, nie znamy się. Zero zdjęć, 3 strona, głupie tłumaczenia:

Ciekawa ocena, rozumiem że przeanalizowałeś takie zagadnienia jak brak czasu na zrobienie zdjeć itd. Nie każdy może chwycić aparat i robić zdjęcia na zawołanie, cierpliwości

W tym czasie, który straciłeś na pisanie postów tym temacie zdążyłbyś strzelić z 10 fot, zgrac na komputer i upnąć na jakiś serwer. Z budowy nikt od Ciebie nie oczekuje zdjęć super poprawionych, bez flesza i z zachowanymi naturalnymi kolorami - dopóki nie zaczniesz malować. No ale jak się nie chce to zawsze się znajdzie tłumaczenie znam to dobrze

Z budowy nikt od Ciebie nie oczekuje zdjęć super poprawionych, bez flesza i z zachowanymi naturalnymi kolorami - dopóki nie zaczniesz malować. No ale jak się nie chce to zawsze się znajdzie tłumaczenie znam to dobrze Laughing

No i racja, nie chce mi się po całym dniu robienia różnych rzeczy. Tak samo nie chce mi sie być miłym wobec takiego Seba który stara się być fajny/zabawny. Za mało szczerości jest na tym forum, niech wszyscy zaczną mówić sobie co myślą a będzie dużo łatwiej nam wszystkim

zgodnie z zachętą napiszę co myślę - istotą warsztatu jest pokazywanie tego co się robi albo merytoryczna dyskusja nad tym, co się robi. jesli modelarz nie jest w stanie skupić się na tych dwóch tematach powinien zmienić dział albo forum. w nadziei, że jednak coś zobaczę - pozdrawiam.