abir24 Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 goły, goły a jutro diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Macisso, wrzucaj golasa, obrób Photo-Shopem tło. Dioramę dorzucisz później ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Zatem z racji przewagi głosów za "golasem", tak się stanie. Proszę chwilkę poczekać. Stocznia pracuje pełną parą Ps. Dziękuję za oddane głosy. Ps.1 Wallace raczej nabrzeże nie wchodzi w grę, ale nauczony doświadczeniem- nigdy nie mówię nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Macisso, wrzucaj golasa, obrób Photo-Shopem tło. Dioramę dorzucisz później (bo a nóż stwierdzisz, że miast wzburzonego morza zrobisz nabrzeże )... To jakaś "żaluzja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Ps.1 Wallace raczej nabrzeże nie wchodzi w grę, ale nauczony doświadczeniem- nigdy nie mówię nigdy Zgadza się: nie mów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Zgadza się: nie mów... Ładna dioramka kurczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Macisso, zatem do dzieła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Macisso, zatem do dzieła Nie kuś Wallace, nie kuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie kuś Wallace, nie kuś... Decyzja należy do Ciebie - chciałem Ci tylko pokazać, że dioramę też można zrobić w oryginalny sposób, dorzucając kawałki "suchego lądu" "evil"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 A zatem po roku i czterech miesiącach walka z "Kanclerzem" została zakończona. Można by rzec uffff...... Łatwo nie było, ale nauczyłem się przy nim bardzo wiele. Dziękuję wszystkim którzy dzielnie mnie wspierali radą, wyciąganiem niedoróbek na światło dzienne, oraz doceniali trud motywując do dalszych działań. Za to wszystko wielkie Jutro galeria bez dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Jutro galeria bez dioramy. Super, czekam zatem na fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Czekam niecierpliwie. Szczególnie ciekaw jestem olinowania, bo już na wcześniejszych fotach zapowiadało się imponujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 A zatem po roku i czterech miesiącach walka z "Kanclerzem" została zakończona.Jutro galeria bez dioramy. oł jea!!! Wielkie congratulation To pewnie nie będę mógł zasnąć... Zatem czekamy... tylko do której? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex304 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 O mamo.... Nie mogę uwierzyć, że to już... Macisso gratuluję i czekam na foty z zapartym tchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2011 A ja zapytam po cichu: Co w następnej kolejności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Jeszcze 2,5 godziny i jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Bardzo dziękuję za zainteresowanie Panowie Jeszcze 2,5 godziny i jutro Nie aż tak jutro Raczej pod wieczór A ja zapytam po cichu: Co w następnej kolejności ? Diecezja zapadła. "Narvik" Trumpka. Naturalnie w 350 O mamo.... Nie mogę uwierzyć, że to już.. Ja też To pewnie nie będę mógł zasnąć... Eeeee tam..... Ja nie będę mógł zasnąć Czekam niecierpliwie. Szczególnie ciekaw jestem olinowania, bo już na wcześniejszych fotach zapowiadało się imponujaco. Nie zmieniło się zbytnio. mistrzem w linkach to nie jestem Super, czekam zatem na fotki Ehhhhh.... Miło będzie w końcu je umieścić w galerii Zatem do popołudnia Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Do popołudnia rozumiem, atmosfera, napięcie itp.CZEKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Zatem do popołudnia Rozumiem że popołudnie zaczyna się o 12.01? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Kami pomyliłeś się, popołudnie zaczyna się o 12:00:01 Zdjątka, proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 No to jest http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=28460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi