stroju Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Już gotowy. Warsztat znajdziecie tu: viewtopic.php?t=20052 Na początek zdjęcie oryginałów z parady z okazji 60-cio lecia powstania Chińskiej republiki Ludowej: A teraz moja interpretacja tematu: Czyli jednak da się zrobić pikselki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Zaiste paradny Bardzo podoba mi się całość, ale przede wszystkim szczegóły - np. lampy czy koła. Czyli jednak da się zrobić pikselki... Nie tylko Tobie się udało, przed chwilą znalazłem taką galerię: http://www.track-link.net/gallery/7162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Tylko bić brawo - jestem pod wrażeniem pracy włożonej w wykonanie pikselowego kamuflażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Liczę na zobaczenie go jutro na żywo Nie będę marudził, że miejscami krzywo niektóre pixele :P Świetny jest poprostu, no i chyba już wiem czyj model pojawi się jako "fotka admina" Ku chwale Chińskiej Republiki Ludowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Czyli jednak da się zrobić pikselki... ano jasne, że się da ! Stroju jak wrażenia ? Gbybyś tak, powiedzmy za pół roku, chciał zrobić czołg ZTZ w tym malowaniu, to podjąbyś się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Stroju wielki brawa dla Ciebie nie chcesz mojego tak pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Gratuluję pięknego, bardzo charakterystycznego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Jeszcze raz brawa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Za kamo duże Model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Super! Bardzo mi się podoba, teraz poproszę takiego samego w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Gratuluje wspaniała robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Co tu dużo mówić...klasa...git...parada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Genialne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Ładne camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 w pierwszej chwili myślałem ze zdjęcie się nie załadowało super ci wyszedł kamuflaż jak i cały model gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Świetnie zrobiony kamuflaż. Kawał dobrej roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi