sir.michal Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Pierwsza i szósta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 No niestety AFV się ceni. Nie miałem jeszcze z tą firmą do czynienia ale słyszałem na jej temat wiele dobrego. W jednym ze sklepów internetowych widziałem też zapowiedź LAV III TUA Trumpetera. Jest w czym wybierać tylko skąd brać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 A co strykera też mam go w plamach ale z tuningiem ponieważ dorabiał bym łapacza RPG wokół wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 (edytowane) Ja również nie miałem z tą firmą do czynienia ale słyszałem a niej same dobra opinie. Zero zapadnięć czy śladów po wypychaczach, a jeżeli jakieś się zdarzą to w niewidocznych miejscach. Jedyny minus tej firmy to to że jak raz wyjmiesz części z opakowania to potem ich nie wpakujesz do tego pudełka, żeby wszystko ładnie pasowało. Pierwsza i szósta. O co chodzi? A co strykera też mam go w plamach ale z tuningiem ponieważ dorabiał bym łapacza RPG wokół wozu. Chodzi pewnie o slat armour? No taki zestawik kosztuje ok. 400zł, bo nie wystarczy kupić jednego zestawu blaszek, ale jeszcze parę innych aby go umocować. Edytowane 20 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Fajna zapowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 No taki zestawik kosztuje ok. 400zł, No dokładnie, młody trochę nazbierasz kieszonkowego i będzie Całe szczęście w 1:72 taki zestawik kosztuje 80zł, a mocowania to sobie sam zrobię Mało nowości w 1:72 niestety, ale jak coś ciekawego będzie to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Jak bym robił to samoróbkę. Ale to i tak za mniej więcej pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Pierwsza i szósta. To pewnie chodziło o strykera i tego EOD Tactical Robot tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Tak dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Pojawiła się zapowiedź bardzo ciekawej figurki z Toro model a mianowicie Jeźdźca na osiołku. Moim zdaniem to bardzo ciekawy element diormaki. http://www.perthmilitarymodelling.com/newkitnews/toromodel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Jak bym robił to samoróbkę.Ale to i tak za mniej więcej pół roku. Wbrew pozorom LROD jest trudny do zrobienia a tym bardziej w scratchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Da się zrobić a ja i tak chyba bym robił trochę inny taki jaki miałem w Modern Warfare 2 tamten też by pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Ten w MW2 to SF - wymyślony na potrzeby "futurystyczne" gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Da się zrobić a ja i tak chyba bym robił trochę inny taki jaki miałem w Modern Warfare 2 tamten też by pasował. Chodzi o MGS'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Oj chyba się mylisz. Nie MGS tylko Modern Warfare 2 I prawie nic albo wcale nic nie jest wyssane z palca. Edytowane 21 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Młodemu chodzi o CoD MW 2 tam była misja ze Strykerem, który blokował pociski jakąś mechaniczną falą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Bajki wyssane z palca kolego A jak już mówiłem pancerz L-ROD używany obecnie na Strykerach będzie trudnym wyzwaniem. Zdobądź sobie skan instrukcji do fototrawionego i przemyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Młodemu chodzi o CoD MW 2 tam była misja ze Strykerem, który blokował pociski jakąś mechaniczną falą... Nie takie znowu straszne SF: http://www.youtube.com/watch?v=04R5iszkKW8 Oj chyba się mylisz. Nie MGS tylko Modern Warfare 2 Ma rację, w MW2 był Stryker MGS, jak i ten bardziej zwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Tak tylko że tamten z MW2 działał na zasadzie fali akustycznej czy czegoś takiego a Trophy pluje chmurami "czegoś", nawet nie pamiętam co to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 W mw2 był w 2 misji był Stryker MGS z '' barierkami'' i właśnie takiego postaram się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 W mw2 był w 2 misji był Stryker MGS z '' barierkami'' i właśnie takiego postaram się zrobić. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Przyda się ale za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Młody... albo nie, szkoda słów na to twoje ośle zaparcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Jak bym robił to samoróbkę.Ale to i tak za mniej więcej pół roku. Wiesz w ogóle co piszesz? Próbowałeś kiedykolwiek dorobić cokolwiek we własnym zakresie? Jeśli chcesz się sparzyć to powodzenia, myślę że przyda Ci się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Tak się przyglądam tej dyskusji i się zastanawiam po co się męczyć i mieć stosunkowo niewielkie szanse na powodzenie skoro można kupić gotowy zestaw stworzony przez ludzi, którzy znają się na swojej robocie. W myśl zasady mierz siły na zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi