Jump to content

[Irak & Afganistan] Projekt Grupowy

Skinn3r
 Share

Recommended Posts

Jeśli większy cel dla przeciwnika to jakakolwiek zaleta dla załogi pojazdu, to się mogę zgodzić.

To pojazd do ochrony konwojów. Rozmiar ma tu praktycznie same zalety

O powodach modyfikacji i tle politycznym całego naszego zaangażowania w wojnę o ropę nawet nie chce mi się dyskutować.

Nie chce ci sie dyskutowac a i tak informujac o tym przedstawiasz swoje zdanie, fajnie ;)

Środek zastępczy dla prawdziwego samochodu opancerzonego i tyle. Takie moje zdanie nt Skorpiona.

Jak i moje, zolnierzy oraz MONu, nigdy sie z tym nikt nie kryl, 'sorry nie poszlo' :]

• 1 month later...
  • Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dzisiaj w sklepie w Rzeszowie widziałem ten model z bliska. Przyglądałem się wypraskom i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że model wart jest każdej złotówki. Oby Hobby Boss miał same tak dobre pomysły

• 1 month later...
  • 2 months later...
A więc witajcie w Projekcie Grupowym Poniżej zamieszczam taki podstawowy regulamin dotyczący projektu:

1) Projekt trwać będzie od 13.05.10 do 31.05.11, z możliwością przedłużenia w przypadku dużego zainteresowania.

Co do dużego zainteresowanie to się nie wypowiem....

Czyli jak to będzie dalej wyglądać Panie koordynatorze?

• 5 months later...
  • 10 months later...

Jaki pojazd z sił USA w iraku polecilibyście do złożenia? Chodzi mi o model w skali 1:35 max duży i z możliwie dużą ilością dodatków( blaszek i żywić).

Chciałbym sprubować sił z dużym wypasionym projektem, jako że maużonka jest chętna do wsparcia finansowo duchowego:)

Treba kuć żelazo puki gorące hehe:)

A czy mozliwe byloby na tej podczolgowce umiescic model buffalo wspomniany przez kolege powyzej?

• 3 weeks later...

polecam model buffalo od bronco sam złożyłem go jeszscze bez dodatków model bardzo przyjemny choć treba uważać na podwozie ja robiłem jeszcze bez blach ale w jadarze pojawiły się jakieś blachy chyba od voyagera