Wojtek Tul Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 spox wiem a co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 no jak sie ukaza te modele italeri to widze umnie DAF'a XF i IVECO Stralis z ta wywrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Przed chwilką dostałem powiadomienie na pocztę, że Scania Wrecker od piątku będzie dostępna w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Przed chwilką dostałem powiadomienie na pocztę, że Scania Wrecker od piątku będzie dostępna w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 a ktora to ta scania wrecked moze mi ja ktos pokazac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 a ktora to ta scania wrecked moze mi ja ktos pokazac ?? skyline na poprzedniej stronie tego tematu, na samej górze 1-sza fotka po lewo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 aha dzieki juz wiem ktora to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Na allegro pojawił się już nowy actrosik http://www.allegro.pl/item187094750_mercedes_benz_actros_black_edition_italeri_1_24.html , hmm cena przystępna porównywalna do innych ciężarówek, ale ja myślę, że nie ma co się na niego odrazu żucać w nie długim czasie będzie on ogólno dostępny za ok 10 zł taniej, tak jak ta nowa naczepka co wyszła ( The Queen of the Wolves ) hehe wszyscy na allegro się żucli po 105 zł a teraz moża już ją kupić za 85 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziorek15 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 bardzo ciekawe są te nowości na ten rok tylko szkoda że większość tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Na www.hobbysta.pl jest już nowy Actros za 85.10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2007 Na zachodzie jest już w sprzedaży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 O proszę! Wygląda na to, że mamy kolejną gratkę dla czerwomaniaków Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 Z cała odpowiedzialnością powiem że skuszę się na niego. Poluję też na Mercedesa DLK, tego co ostatnio Praetorian przywiózł jako nagrode z imprezy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 Znalazłem ostatnio sklep w którym go mają. Jak siądę na swojego kompa to zapodam Ci linka do stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 JUŻ JEST!!! 109 PLN!!! IVECO MAGIRUS FIRE LADDER Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 To śpiewamy "jada drogą chłopcy..." najlepsze jest Iveco TurboStar klasyki zawsze mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 YES YES YES !!!!!!!!!!!!!!!!!! stralis już wyszedł! daf już wyszedł! wywrotka wyszła! narazie tylko na zachodzie, i dośc drogo http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/1033844 / niezauwarzyłem not avaible!! a cene juz znają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Może znajda się ci co kupią iveco już teraz, w cenie zachodniej tzn.EURO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 No żeczywiście, cena Strailisa jest bardzo wysoka, bo przeliczając na nasze wychodzi, ponad 200zł sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Wojtek obawiam się że będę musiał ostudzić twój zapał. Żaden z tych modeli nie jest jeszcze dostępny. Zobacz na stronie artykułu. Po lewej stronie od zdjęcia są takie trzy szare kropki a koło nich (w języku niemieckim) jest napisane że model nie jest jeszcze dostępny i jest podana ewentualna data wydania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/1033847?osCsid=10bdbf5b409f061a8eb0d888cf7144ed Najnowszy mercedes na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Lol to jest Merc, byłem w 100% przekonany że to Volvo FH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2007 byłem w 100% przekonany że to Volvo FH... Pewnie dlatego, że na obrazku jest Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 No to czemu napisali merc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Bo sprzedają merca w malowaniu takim jak to volvo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi